Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe: ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne Alim'in Atanmasını Bekliyoruz

Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe: ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne Alim'in Atanmasını Bekliyoruz
Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim'in ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne atamasının yapılması gerektiğini kaydetti.

ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim'in ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne atamasının yapılması için Rize kamuoyunda Alim'e büyük bir destek veriliyor. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklamasının ardından yeni genel müdürün Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim'in olması gerektiğini ifade edenler arasında Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe de yer aldı.

Baro Başkanı Av. Peçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kurumu bilen, her kademesinde görev almış, liyakat sahibi olan ve en önemlisi de kul hakkına son derece riayet eden Yusuf Ziya Alim’in atanmasını canı gönülden istediklerini ve bu atamanın gerçekleşmesini beklediklerini ifade ederek,  "Rize yi ekonomik anlamda ayakta tutan Çay sektörünün ana lokomotifi Çay Kur gibi bir kurumun başına getirilecek kişinin çay’ın kaderi için son derece önemli olduğunu belirtmek isteriz. Yağmurda çamurda binbir emekle toplanan bu nimetin ilimiz insanının ekseriyetinin geçim kaynağı olduğu herkesin malumudur.  Kurumu bilen, her kademesinde görev almış, liyakat sahibi olan ve en önemlisi de kul hakkına son derece riayet eden sayın Yusuf Ziya Alim bey’in atanmasını canı gönülden istediğimizi ve beklediğimizi belirtmek isterim." dedi.

Hatırlanacağı üzere Rize kamuoyunda Yusuf Ziya Alim'in ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne atanması için Alim'e büyük bir destek verilmiş ve yüzlerce vatandaş sosyal medyadan bu yönde paylaşımlarda bulunmuştu. Ayrıca, daha önce de TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil de Alim'in genel müdürlüğe atamasının yapılması gerektiğini kaydetmişti.

İŞTE RİZE BARO BAŞKANI AV. ÜMİT PEÇE'NİN O PAYLAŞIMI

dd37fd76-7cde-4344-a215-43b8521f089c.jpeg

ÇAYKUR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI YUSUF ZİYA ALİM KİMDİR?

yusuf-ziya-alim-kimdir-001.jpg