Rize Barosu’nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Rize Barosu’nda Devir Teslim Töreni Yapıldı
Rize Baro Başkanı Av. Yunus Çoruh, hafta sonu yapılan Baro Başkanlığı seçiminde başkan seçilen Av. Mehmet Çırakoğlu’na görevi devretti.

Rize Barosu'nda başkanlığa seçilen Av. Mehmet Çırakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra baroda görev devir teslim töreni yapıldı.

Rize Barosu'nun hafta sonu gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında başkan seçilen Avukat Mehmet Çırakoğlu ve yönetimi, dün İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Rize İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Karaömeroğlu tarafından mazbataları verilen Rize Barosu’nun yeni yönetimi resmen göreve başladı.

mehmet-cirakoglu-mehmet-karaomeroglu.jpgmehmet-cirakoglu-mazbatasini-aldi.jpg

Rize Barosunda bugün düzenlenen devir teslim töreninde ise Baro Başkanı Av. Yunus Çoruh, yeni başkan Av. Mehmet Çırakoğlu’na görevi devretti. Çırakoğlu ve yönetimine başarılar dileyen Çoruh’a çiçek takdiminde bulunulduktan sonra yeni başkan Av. Çırakoğlu görev sürecindeki çalışmaları ve baroya katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Av. Mehmet Çırakoğlu, Rize Barosunun 10. başkanı oldu.

rize-barosu’nda-devir-teslim-toreni-yapildi-(2).jpg

118 üyesi bulunan Rize Barosunun 15 Ekim 2016 Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurulunda Baro Başkanlığına 58 oyla Av. Mehmet Çırakoğlu seçilirken, diğer aday Av. Ümit Peçe ise 54 oyda kalmıştı. 114 oyun kullanıldığı seçimde 2 oy ise geçersiz sayılmıştı.

rize-barosu’nda-devir-teslim-toreni-yapildi-(3).jpgrize-barosu’nda-devir-teslim-toreni-yapildi-(1).jpgmehmet-cirakoglu-001.jpgumit-pece-yunus-coruh-mehmet-cirakoglu.jpg

mehmet-cirakoglu-rize-barosu-secimi.jpg

umit-pece-rize-barosu-secimi.jpgmehmet-cirakoglu-rize-barosu-seciminde.jpgrize-barosu-secimi-(1).jpgrize-barosu-secimi-(2).jpg