Rize Basını Şahika’nın İftarında Buluştu

Rize Basını Şahika’nın İftarında Buluştu
Şahika Eğitim Kurumları ve Zaman Gazetesi Rize Temsilciliği ilde görev yapan medya mensuplarını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Kuruma bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa yaklaşık 75 kişiden oluşan ulusal, yerel ve internet medyasında görev yapan basın temsilcileri ile aileleri katıldı.

Program sonrası bir açıklama yapan Okul Müdürü Fikri Kılınç, ilde görev yapan basın temsilcileri ve ailelerini kurumlarında düzenledikleri iftar programında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

0145.jpg

Kılınç, “Rize basınının güzide temsilcilerini ikinci kez organize ettiğimiz iftar yemeğinde buluşturduk. İftarda mutlu bir tablo oluşturduk. Dileğimiz bu gibi etkinlikleri yılda bir değil de her ay yapabilmektir. Programımıza katılan tüm basın emekçilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

0012.20130724104602.jpg

Zaman Gazetesi Rize İl Temsilcisi Mustafa Erdoğan ise, “Mübarek Ramazan ayında Şahika Eğitim Kurumları ile birlikte düzenlediğimiz iftar programında basınımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Daha önce gerçekleştirdiğimiz onlarca programda bizlere desteklerini esirgemeyen ve bu programda da aileleriyle gelerek iftar soframızı şenlendiren tüm medya mensuplarına ve ailelerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

d.20130724105128.jpg

Rize Fem Dershanesi Müdürü Sezai Buğaz da iftar programında Rize basınının temsilcileri ile bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Buğaz, “İlerleyen günlerde gazetecileri kendi kurumumuzda da ağırlamayı çok arzu ediyoruz. Kurum olarak basın ile iç içe olmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ise gazeteciler adına programı tertipleyen kurum yöneticilerine teşekkür etti. Bayrak, "Eğitim alanında ilimizde yapılan güzel hizmetlerin, başarılı sonuçların kamuoyuna duyurulması adına her zaman destekçi olduk. İlimiz eğitiminde her zaman başarılı işlere imza atan Şahika Eğitim Kurumları'na bizleri böyle manevi bir ortamda buluşturdukları için teşekkür ediyoruz. Basın emekçileri ile tek çatı altında iftar yapmak çok güzel oldu." diye konuştu.

0123.20130724104900.jpg

Programa katılan basın mensupları ise her zaman kendilerine destek veren Şahika Eğitim Kurumları ve organizasyonun yapılmasında büyük emekleri bulunan Zaman Gazetesi Rize İl Temsilciliği yetkililerine teşekkür etti.

Haber:Hızır İlyas Yıldırım