Rize Batdal'ı da Alamadı!

Rize Batdal'ı da Alamadı!
Rizespor, Mehmet Batdal transferinde de arzu ettiği sonucu alamadı. Galatasaraylı oyuncu eski takımıyla anlaştı.

TFF 1. Ligde küme düşmemeye ve ligi orta sıralarda tamamlayacak bir takım oluşturma görüntüsü sergileyen Rizespor yönetimi, Mehmet Batdal transferinde de aynı başarısız akıbeti yaşadı.

Geçen sezonun gol kralı oyuncusu Bikoko'yu sudan ucuz bir rakama gönderen Yeşil Mavili yönetim Bikoko'nun yerini doldurmaya çalışıyor ancak Jallow'a partner olarak düşünülen birçok oyunucunun transferinde başarısızlığa uğrayan Rizespor yönetimi Mehmet Batdal transferinde de aynı akıbeti yaşadı. Daha önce istediği birçok oyuncuyu 1. Ligdeki rakiplerine kaptıran Yeşil mavili yönetim Galatasaraylı golcü oyuncu Mehmet Batdal'ı da eski takımına kaptırdı.

TFF 1. Lig'de zirve hesapları yapan Bucaspor yönetimi, çok önemli bir transfere imza attı. Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, önceki sezon başında Galatasaray'a giden eski golcüsü Mehmet Batdal'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in sezon başı kamplarına götürmediği 26 yaşındaki futbolcunun kiralık verilmesini istemesi üzerine Başkan Mehmet Bektur devreye girdi. Yıldız golcü ile sürekli görüşen Bektur, G.Saray yönetiminden de olumlu yanıt alınca Batdal'ı arayarak "eşyalarını topla gel" dedi. Genç golcüyle bir-iki gün içinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Batdal'ın dışında forvet hattına bir golcü daha alacak yönetim, ikinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor. İzmir ekibinin Brezilyalı ünlü santrfor Robert de Pinho ile de ilgilendiği öğrenildi.

Güney Kore'nin Jeju United takımında forma giyen 31 yaşındaki golcü, Spartak Moskova, PSV Eindhoven ve Real Betis gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynadı. Bucaspor'un gündeminde ayrıca UEFA Şampiyonlar Lig 3. ön eleme maçında Fenerbahçe'nin rakibi olan Romanya temsilcisi Vaslui'nin Nijeryalı golcüsü Yero Bello da var.

Yönetim Civar'ı affetti

Bucaspor yönetimi, yaklaşık 6 ay önce disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bıraktığı Civar Çetin'i affetti. Dün takımla birlikte idmanlara başlayan Çetin, verilen şansı iyi kullanacağını söyledi. Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, topun Civar'da olduğunu belirterek, "Daha önce yaptığı hataları bir daha yapmayacak. Orta sahaya da oyuncu arayışımız bitti" dedi. Bu arada Asbaşkan Hüsnü Kaya ve yönetim kurulu üyesi Adil Demir, futbolculara baklava ikram etti. Sarı-lacivertli ekibin Şekerspor'dan transfer ettiği Oğuz Sabankay'ın 25. yaş günü de Brezilya usulü kutlandı.