Rize BBO Başkan Adayı Koç’tan Esnaf Ziyaretleri

Rize BBO Başkan Adayı Koç’tan Esnaf Ziyaretleri
Rize Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Galip Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumartesi günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Rize Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Galip Koç ve ekibi, bakkal ve bayileri ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi, çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundu.

Büyük sermayeli marketler karşısında tutunamayan mahalle ve köy bakkallarının geleceğinden endişe duyduklarını ifade Galip Koç; yakın zamanda Bakkallarla ilgili yasal düzenlemeler yapılmazsa bu mesleğin artık yapılamaz bir hal alacağına dikkat çekti.

rize-bbo-baskan-adayi-koc’tan-esnaf-ziyaretleri-(6).jpg

Koç, "Mahallenin BAKKAL AMCASI maalesef ki zor durumda. Bu durumdan bir çıkış yolu bulmak için ben ve yönetim kuruluna aday olan arkadaşlar elimizi taşın altına sokmaya karar vererek bu yola çıktık. Biliyoruz ki kendimizi siyasilere ifade edemez ve desteklerini alamazsak elde edeceğimiz sonuçlar kalıcı değil kısa vadeli günü kurtaran çalışmalar olur. Bizler de bu bilinç doğrultusunda, çalışmalarımızı tüm hızı ile sürdürüyoruz. Zaten çok yalnız kalan biz 'Bakkal Amcalar' büyük bir değişim istiyor. Geçmişin karanlığından kurtulup kendisine değer veren haklarını savunan bir oda ve başkana özlem duyuyor. Ben ve ekibim çalışmalarımızda 'Bakkal Amcalarımıza' samimi ve sorunlarının çözümüne yönelik ve hiçbir menfaat beklemeden kendi isteklerimizin geleceği için bu yola gönül verdik." dedi.

rize-bbo-baskan-adayi-koc’tan-esnaf-ziyaretleri-(5).jpg

Esnaf ziyaretleri sırasında dostane bir samimiyetle karşılandıklarını ifade eden Koç, "Cumartesi günü uyuyan odayı uyandırmak için bizlere destek olacaklarına dair söz aldık. Gece geç saatlere kadar bakkal amcalarımızı ziyaret ederek onlarla hoş sohbetlerde bulunduk ve bakkal amcalarımızın çok derdi ve sıkıntısı olduğunu gördük. Yıllarca üyelerine sahip çıkmayan dertleri ile ilgilenmeyen bir oda esnafımızı karamsar bir hale getirip sorunlarıyla baş başa bırakmıştır. Biz bu düzeni ortadan kaldırıp diğer odalara da örnek olan şeffaf bir oda yönetimi sergileyeceğiz. Ben ve ekibim bu yolda daha da cesaretlenerek dimdik yürüyerek, zafere ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

rize-bbo-baskan-adayi-koc’tan-esnaf-ziyaretleri-(2).jpg

Koç, "Aslında esnaf odaları gerçek anlamda üyelerini korumak, sorunlarını çözmek için varolan bir kurumdur. Biz öyle bir oda olacağız ki diğer meslek gruplarına bağlı odalar bile bizleri örnek alacak. Artık uyanma, artık mücadele etme ve artik sesimizi duyurma vakti geldi. Bütün üyelerimizden yapılacak olan seçimli olağan kongremize davet ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah CC çıkmış olduğumuz bu yolda ben ve yönetim kuruluma, yol arkadaşlarıma alnımızın akıyla bu seçimleri kazanmayı nasip etsin. Bütün 'Bakkal Amcalarımıza' saygılar sunarım." dedi.

rize-bbo-baskan-adayi-koc’tan-esnaf-ziyaretleri-(1).jpgrize-bbo-baskan-adayi-koc’tan-esnaf-ziyaretleri-(3).jpg