Rize Belediye Başkan Yardımcıları Belli Oldu Gibi !

Rize Belediye Başkan Yardımcıları Belli Oldu Gibi !
Rize Belediyesi’nde boş bulunan başkan yardımcılıklarından Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Coşkun Yeğen’in atanmasına kesin gözüyle bakılırken, İdari İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığında ise ibre İsmet Sivrikaya’ya döndü.

Rize Belediye Başkan Yardımcılarından İdari İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba’nın görevden alınması,  Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Altay'ın ise görevden alınacağını öğrenmesi dolayısıyla istifa etmesiyle boşalan başkan yardımcılıklarında yeni başkan yardımcılarının hemen hemen belli olduğu öğrenildi.

Rize Belediyesi Meclis üyeleri arasından başkan yardımcılıklarına yapılacak atamalarda Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Coşkun Yeğen, İdari İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığına ise Kültür Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Rize Eski İl Müdürü İsmet Sivrikaya’nın atanacağı bilgisine ulaşıldı. Atamaların an meselesi olduğu ve en  geç Cuma gününe kadar atamaların gerçekleştirileceği öğrenildi.

Rize Belediyesi‘nde Başkan Yardımcılıklarına getirilecekleri öğrenilen Yeğen ve Sivrikaya, Hac ibadetlerini yerine getirmek için Kutsal Topraklara gitmiş ve geçtiğimiz günlerde Kutsal Topraklardan dönmüştü.

Öte yandan belediye başkan yardımcılıkları için meclis üyelerinden Tefik Kuk, Hüsnü Kemal Zaimoğlu ve Burak Çakıroğlu'nun isimleri de gündeme gelmişti.