Rize Belediye Başkanı Kasap: Birçok Tehdit Alıyorum

Rize Belediye Başkanı Kasap: Birçok Tehdit Alıyorum
Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, "Belediye Esnaf El Ele Kaldırımlar Hak Sahiplerine" projesi sürecinde çok zorluklar yaşadıklarını belirterek, "Şu anda birçok tehdit alıyorum." dedi.

Kasap, "Belediye Esnaf El Ele Kaldırımlar Hak Sahiplerine" projesine ilişkin sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Öğretmenevi'nde bir araya geldi.

Kaldırım işgallerini önlemek ve kaldırımların halk tarafından kullanımını sağlamak amacıyla 2 ay önce başlattıkları projeyi sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kamuoyuna duyurduklarını ifade eden Kasap, zabıta ve polis desteğiyle kaldırımların sahiplerine teslim edilmesi noktasında ilk adımı başarıyla tamamladıklarını söyledi.

rize-belediye-baskani-resat-kasap.jpg

Kasap, bu süreçte çok zorluklar yaşadıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: "Şu anda birçok tehdit alıyorum. Gece ve gündüz tehdit aldığım yerler var. Özellikle sahildeki bazı araçların kaldırılmasına yönelik birçok tehditler geliyor. Maalesef mahkemeye başvurduğumuz hemşehrilerimiz oldu. Ayrıca şehrimizin içerisinde de yaya kaldırımını kendi malı gibi gören bazı hemşehrilerimizden de serzenişler oldu. Birçok esnaf kardeşimizin de bu çağrıya uyduğunu gördük."

Bundan sonra bu atmosferi korumak ve toplum üzerinde alışkanlığı sağlamak istediklerini kaydeden Kasap, "Esas amacımız budur. Bundan sonra bu disiplinin korunması önemlidir. Bütün sektörler olarak dayanışma içerisinde olmamız bir başarılı ayaktır. Basınımız da bu konuya hassasiyetle destek vermiştir. Çalışmamızın örnek teşkil etmesi bize moral vermiştir." diye konuştu.

belediye-esnaf-el-ele-kaldirimlar-hak-sahiplerine-projesi.jpg