Rize Belediye Başkanı Kasap İşadamları ile Buluştu

Rize Belediye Başkanı Kasap İşadamları ile Buluştu
Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Öğretmen evinde bazı iş adamları ile buluştu.

Düzenlenen proğrama Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Müsiad Başkanı Mahmut Tabak, Tümsiad Başkanı Abdulbaki Fil ve Rize’de faaliyetlerini sürdüren bazı iş adamları katıldı.

Rize Belediyesinin organize ettiği proğramda, belediye meclis üyesi Burak Çakıroğlu moderatörlüğünde Rize'nin sosyal ve ekonomik durumundan kültürel yapısına, Trafik sorunundan yapılan hizmetlere kadar şehrin rahat bir nefes alması için; İş adamları ve belediye,  şehrin daha da yaşanılır hale gelmesi gereken konular görüşüldü.

567-001.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, davetlerine katıldıkları için temsilciler ve iş adamlarına teşekkür etti. Konuşmasına; ” Birlikteliklerimize dün olduğu gibi bugünde, hem kuruluşlarımızın temsilcileri hem iş adamları hem de vatandaşlarla biraraya gelmeye devam edeceğiz. İsteklerinizi yapmaya hazırız diyeceğiz. Ama sonraki süreçlerde taleplerinizin yerine getirilmesi için  biz sizin hizmetkarınızsak sizler de bu şehrin bütünlüğünün sağlanması için çukurların olmaması için bizimle omuz omuza vermelisiniz. Herkesle kucaklaşmaya devam edip her türlü hamleyi şehrimiz için birlikte gerçekleştirmeliyiz” dedi.

2-055.jpg

Başkan Kasap katılımcılara iki yıla yakın zaman diliminde yürütülen belediye çalışmalarını da slayt sunum eşliğinde anlatarak, Belediye yönetimlerinde iş dünyası ve kuruluşları önemsedikleri şehrin yükünü emekleriyle onların çektiğini dile getirerek, misafirlerin talep istek ve şikayetlerini dinledi. Yaptığı değerlendirme konuşmasında; ” Rize Belediyesi olarak İş adamlarımızla farklı mekânlarda zaman zaman bir araya gelerek, Rize ile ilgili pek çok konuyu konuşuyoruz. Bu akşamki toplantımız biraz daha farklı amaç taşıyor. Bu toplantıyı düzenlememizin sebebi ise belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmaları görsel sunum eşliğinde sizlere sunmak, sizlerle istişare etmek, sizlerinde düşüncelerini almak ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettirmektir.

85-001.jpg

Yapmış olduğu görsel sunumun ardından iş adamlarına söz hakkı vererek düşüncelerini not alan Başkan Kasap, Bu akşam burada 32 ayrı not aldım ve burada teknik ekibim ile birlikte görüşlerinizi dinledik. Samimi olarak bizlere sunmuş olduğunuz görüşlerinizi adımlarımızı atarken elbette dikkate alacağız. Amacımız hep birlikte yaşamış olduğumuz bu şehri, geleceğe yönelik olarak daha yaşanabilir bir şehir haline dönüştürmek. Temel amacımız Rize’nin geleceğine yönelik adımları sadece bizler değil hep birlikte atmak” olduğunu yineleyerek bu gibi toplantı ve buluşmaların devam edeceğini söyledi.