Rize Belediye Başkanı Kasap Yeniden Aday Olacak mı?

Rize Belediye Başkanı Kasap Yeniden Aday Olacak mı?
Rize Belediye Başkan Prof. Dr. Reşat Kasap, 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde yeniden Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı yönündeki soruya cevap verdi.

Rize Belediye Başkan Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz, Coşkun Yeğen ve Mustafa Arıcı’nın da yer aldığı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Başkan Kasap, basın mensuplarının günü olan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında 4 yıllık görev süresindeki hizmetleri anlattı. Kasap, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Kasap, “Rize Belediye Başkanı yapılacak yerel seçimlerde potansiyel belediye başkan adayı olduğundan yeniden belediye başkan adayı olacak mısınız” şeklinde sorulan soruya da cevap vererek, “Makamlar hiçbir zaman ben istiyorum demekle olacak bir şey değil. Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce bir önerisiyle başlayan bir süreçte belediye başkanlığımızın halkımızın da teveccühüyle burada 4 yılı geçiyor. Bundan sonraki adımda da bu süreç yine benzer şekilde olacak. Yani benim kendi bir talep şeklinde olmaz. Bu hem parti anlayışımız açısından hem de liderimizin özellikle bütün Türkiye’ye vakıf liderimizin vereceği özellikle Rize için vereceği kararları kendisi bilir. Bizim ona bir önerimiz de olmaz, bir saygısızlığımız da olmaz. Hakkımızda hayırlısı diyelim.” dedi.

8368686b-e08e-482d-bab8-55a53d4d3d2f.jpeg