Rize Belediye Başkanı Kasap’ın Minik Konukları

Rize Belediye Başkanı Kasap’ın Minik Konukları
Rize Çözüm Koleji öğrencilerinden oluşan heyet, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a makamında ziyarette bulundu.

Rize Çözüm Koleji Bilgisayar Öğretmeni Semra Yıldız, beraberinde Çözüm Koleji Sınıf Öğretmeni Süleyman Merdamert ve kolej öğrencilerinden oluşan heyet, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a makamında ziyarette bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Rize Çözüm Koleji öğrencilerinden Okul Meclis Başkanı Ezel Gül Avcı ve diğer öğrenciler, okullarına katkı sağlamak adına yapmış oldukları çalışma kapsamında Belediye Başkanı Kasap’a merak ettikleri çeşitli konularda sorular yönelterek notlar aldılar.

Öğrencileri merak ettikleri konularda tecrübe ve bilgisini onlarla paylaşarak aydınlatan Başkan Kasap, kendisine yöneltilen soruları tek tek cevaplandırdı.

Kendisini çiçek ve hediyelerle ziyaret eden minik yürekleri makamında ağırlayan Başkan Kasap, misafirlerine Rize Belediyesi’nin kültür yayınlarından oluşan kitaplar ve çeşitli hediyeleri takdim etti ve öğrencilerin hatıra defterlerine duygu ve düşüncelerini yazarak imzaladı. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

rize-cozum-koleji-ogrencilerinden-olusan-heyet-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-ziyaret-etti-(1).jpgrize-cozum-koleji-ogrencilerinden-olusan-heyet-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-ziyaret-etti-(4).jpgrize-cozum-koleji-ogrencilerinden-olusan-heyet-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-ziyaret-etti-(2).jpgrize-cozum-koleji-ogrencilerinden-olusan-heyet-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-ziyaret-etti-(3).jpgrize-cozum-koleji-ogrencilerinden-olusan-heyet-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-ziyaret-etti-(6).jpgrize-cozum-koleji-ogrencilerinden-olusan-heyet-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-ziyaret-etti-(5).jpg