Rize Belediye Başkanı Metin, Isırlık Tabiat Parkını İnceledi

Rize Belediye Başkanı Metin, Isırlık Tabiat Parkını İnceledi
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Isırlık mevkiinde yapımı devam eden Tabiat Parkını inceledi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Isırlık mevkiinde yapımı devam eden, içerisinde barındırdığı birçok endemik bitki türünü görebileceğimiz çok farklı donatılara sahip Rize Merkeze bağlı Isırlık Mevkiindeki Tabiat Parkı çalışmalarını yerinde inceledi. Metin’e incelemeleri esnasında Teknik Başkan Yardımcıları, Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Cüneyt Aloğlu ve Rize Şube Müdürü Miktat Özyanık ve Birim amirleri eşlik etti. 

Başkan Metin, “Rize’ye Hizmet yolunda halkımız için yapılan Isırlık Projesi Botanik bahçesi, kamelyalı bölümler sosyal tesisleri ile bir bütünlük arz etmeye başlayınca Rizeli hemşehrilerimize sunulmuş olacak. Bu anlamda ısırlıktan başladık buradan Andon’a geçeceğiz bu inceleme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Rahmi Metin ve beraberindeki heyet tabiat parkı su ve kanalizasyon çalışmalarını da ilgili birim müdüründen dinledikten sonra yapımı devam eden mescidi gezerek incelemelerde bulunmak üzere Andon’a geçti.

rize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(10).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(3).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(11).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(12).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(5).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(14).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(9).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(15).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(6).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(4).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(7).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-isirlik-tabiat-parkini-inceledi-(2).jpg