Rize Belediye Başkanı Metin’den Mesaide Olan Çalışanlara Bayram Ziyareti

Rize Belediye Başkanı Metin’den Mesaide Olan Çalışanlara Bayram Ziyareti
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, sokağa çıkma yasağı ve Ramazan Bayramı sürecinde görevleri başında olan kurum çalışanlarına moral ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Belediyesi Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon, Fen İşleri, Veteriner İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelleri ziyaret ederek, çalışanların bayramını kutladı. Personelle bir süre sohbet eden Başkan Metin, personelin taleplerini dinledi, tatlı ikramında bulundu.

Kovid 19 sürecinde ve Bayram boyunca Rize Belediyesi olarak özverili bir şekilde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerine vurgulayan Başkan Metin konuşmasında; “Bu yıl buruk bir Ramazan Bayramı süreci yaşıyoruz ancak temennimiz tüm dünya üzerinde etkisini sürdüren bu virüs’ün biran önce ülkemizi terk etmesi ve normal yaşantımıza dönmemizdir. Özellikle Salgın sürecinde fedakarca zaman gözetmeden halkımızın sağlığı için görevinizi elinizden geldiğince icra etme gayreti içerisinde oldunuz ve olmaya devam ediyorsunuz. Göstermiş olduğunuz bu gayretli çalışma aynı zamanda bizim yüz akımız oldu. Bu şehirde doğmuş büyümüş bir kişi olarak bugün böyle bir görevle şehrimize hizmet etme fırsatı yakaladık. Gayemiz bu süreçte güzel ilimizi daha ileriye taşımak olduğu gibi vatandaşımıza daha iyi bir hizmet nasıl götürebiliriz düşüncesini de ortaya koyarak birlikte mücadelemize devam etmeliyiz. Bu manada görevi başında olan siz değerli çalışanlarımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Rahmi Metin daha sonra ziyaret programı çerçevesinde Salarha Jandarma Karakolu ve Çiftekavak Polis uygulama noktasını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu ve mesaideki jandarma ve polislerin bayramlarını tebrik ederek ziyaretini sonlandırdı.

Ziyarette Başkan Rahmi Metin’e, Belediye Başkan Yardımcıları Muhittin Aydın Bilsel, Ahmet Murat Taviloğlu ve Kemal Genç’te eşlik ettiler.

rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(7).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(3).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(1).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(4).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(5).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(9).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(2)-001.jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(8).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-gorevleri-basinda-olan-kurum-calisanlarina-gerceklestirmis-oldugu-moral-ziyaretinde-tatli-ikraminda-bulundu-(6).jpg