Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’den Teşekkür Mesajı

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’den Teşekkür Mesajı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre en yüksek oranda oy alarak belediye başkanı seçilen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, teşekkür mesajı yayımladı.

Cumhur ittifakının AK Partili Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Pazar günü yapılan seçimlerde %72,71’lik oy oranıyla Türkiye’nin en yüksek oranda oy alarak belediye başkanı seçilen belediye başkanı oldu. Metin, Türkiye birinciliğini kazandıktan sonra sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajında hemşehrilerine gösterdikleri yoğun teveccüh dolayısıyla teşekkür eden Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Şehrül-Emin” sıfatıyla üzerindeki sorumluluğun bilincinde olduğunu ve şehrin beklentilerine cevap vermeye çalışacaklarını belirterek yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmanın en büyük hedefi olduğunu kaydetti.

Metin, mesajında şunları kaydetti: “Değerli Hemşehrilerim; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle, yaklaşık 4 ay önce bize layık görülen güzel Rize’mizin Belediye Başkan adaylığı süresince hamd olsun ki sizlerin büyük desteği ve teveccühü ile, %72,71’lik bir oy oranıyla Türkiye Birincisi olarak çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz.

Bu kutlu vazifeyi ifa ederken; adaylığımın açıklandığı günden bu güne kadar, gerek teşkilatımızın değişik kademelerinde görev alan vefakar yol arkadaşlarımızdan, gerekse şehrimizin her kesiminden, siz değerli halkımızdan gördüğümüz güven ve destek en büyük gücümüz olacaktır.

Bir şehrin Belediye Başkanı aynı zamanda o şehrin “Şehrül-Emin”idir. Üzerimizdeki bu sorumluluğun bilinciyle, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizdeki bütün kesimlerin beklentilerine cevap vermeye, iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışacağız.

Bizlere yakışır bir şekilde, el birliği ve dahası gönül birliği ile; değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin şehrin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

Hep birlikte daha güzel bir Rize için çalışma fırsatını şahsıma layık gören siz değerli hemşehrilerime teşekkürü bir borç biliyorum.

En kalbi muhabbetlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Rahmi METİN”

İşte Metin'in o paylaşımı:

rize-belediye-baskani-rahmi-metin’den-tesekkur-mesaji.jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin’den-tesekkur-mesaji-53.jpg