Rize Belediye Başkanlığından Görevden Alma Açıklaması

Rize Belediye Başkanlığından Görevden Alma Açıklaması
Rize Belediye Başkan yardımcıları İsmail Soba ve Mustafa Altay'ın görevden alınmasıyla ilgili Belediye Başkanlığından yazılı açıklamada bulundu.

Rize Belediyesinin siyasi kadrodaki Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Soba ve Mustafa Altay'ın görevden alınmasıyla ilgili Rize Belediye Başkanlığından yazılı açıklamada bulunuldu.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

Belediyemizin çalışma vizyonu ve planları doğrultusunda belirli kararlar alınmakta ve bu kararlara uygun olarak da gerekli adımlar atılmaktadır. Alınan kararlar, diyalog içerisinde ve konsensüs çerçevesinde uygulanmaktadır.

Belediyemizde Başkan Yardımcılıklarında bir takım görev değişikliklerine gidilmiştir. Rize Belediyesi'nde çalışma sürelerince özverili ve fedakar hizmetlerde bulunan, Başkan Yardımcısı olarak görevlerini tamamlamış olan Mustafa Altay ve İsmail Hakkı Soba'nın yerine Belediye Meclisi Üyeleri arasından görevlendirme yapılacaktır.

Bunun yanında, kurum içi verimli ve hemşehrilerimize daha nitelikli hizmetler verme amacıyla yer yer bazı değişiklikler olmaktadır. Bu değişiklikler kurumsal bir anlam taşımakta olup, başka şekilde yorumlanmamalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize Belediye Başkan Yardımcısı Görevden Alındı

Belediyede Görevden Almalar Gözleri Rize Ak Parti’ye Çevirdi

Rize Belediye Başkan Yardımcıları Görevden Alınıyor