Rize Belediyesi Anayolu Trafiğe Kapadı Semt Pazarı Kurdu

Rize Belediyesi Anayolu Trafiğe Kapadı Semt Pazarı Kurdu
Rize Belediyesi garip uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Birçok okulun bulunduğu ve tek yönde hizmet veren cadde trafiğe kapatılarak, semt pazarı kuruldu. Uygulamaya sürücüler ve bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Rize Belediyesi, tek yönde hizmet veren Atatürk Caddesinin TEDAŞ binası ile Ali Metin Kazancı Rize Lisesi arasındaki yolu Cuma günleri trafiğe kapatarak semt pazarını bu alana kurdu. Birçok okulun bulunduğu bölgede Rize Belediyesi’nin uygulamasına sürücüler ve bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise semt pazarının kurulmasının memnuniyet verici olduğunu ancak yolun trafiğe kapatılmasının ve bu alanın Pazar olarak tercih edilmesinin yanlış olduğunu söyledi.

Semt pazarının kurulduğu alanda Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin de bulunduğu Rize Sağlık Kompleksine Cumhuriyet Caddesinden dikey olarak giden yol ise trafiğe kapatılmadığından ve semt pazarını ikiye böldüğünden yeni tehlikelere zemin hazırlıyor.

rize-belediyesi-anayolu-trafige-kapadi-semt-pazari-kurdu-(3).jpgrize-belediyesi-anayolu-trafige-kapadi-semt-pazari-kurdu-(2).jpgrize-belediyesi-anayolu-trafige-kapadi-semt-pazari-kurdu-(1).jpgrize-belediyesi-anayolu-trafige-kapadi-semt-pazari-kurdu-(4).jpg

rize-belediyesi-anayolu-trafige-kapadi-semt-pazari-kurdu-(5).jpgrize-belediyesi-anayolu-trafige-kapadi-semt-pazari-kurdu-(6).jpg