Rize Belediyesi Başkan Yardımcılığında Öne Çıkan İsimler

Rize Belediyesi Başkan Yardımcılığında Öne Çıkan İsimler
Rize Belediyesi Başkan Yardımcılarından görevden alınan İsmail Hakkı Soba ile istifa eden Mustafa Altay’ın yerine gelecek muhtemel isimler şöyle:

Rize Belediyesi Başkan Yardımcılarına yapılacak atamalar belirsizliğini korurken, muhtemel başkan adaylarının da belli olmaya başladığı öğrenildi. Belediye Meclis Üyeleri arasından yapılacak atamalarda 4 isim ön plana çıktı.

2 KOLTUĞA 4 ADAY!

Buna göre, Başkan Yardımcıları için en güçlü adayların Makine Mühendisi Coşkun Yeğen, İnşaat Mühendisi Tefik Kuk, İş Adamı Hüsnü Kemal Zaimoğlu ve Kültür Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Rize Eski İl Müdürü İsmet Sivrikaya olduğu bilgisine ulaşıldı.

Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığından istifa eden Mustafa Altay’ın yerine Makine Mühendisleri Odası Rize İl Sekreteri de olan Makine Mühendisi Coşkun Yeğen’in atanacağı öğrenildi. Coşkun Yeğen’in atamasında bir pürüz çıkması halinde ise İnşaat Mühendisi Tefik Kuk’un bu göreve getirileceği gelen bilgiler arasında.

coskun-yegen-tefik-kuk.jpg

İdari İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı için ismi geçen Av. Ali Rıza Sancaktutan’ın mesleği itibariyle bu görevi kabul etmeyeceği, İş adamı Hüsnü Kemal Zaimoğlu ile Kültür Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Rize Eski İl Müdürü olan ve Hac farizesini yerine getirmek için  dün Kutsal Topraklara giden yönetici İsmet Sivrikaya’nın İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı için en güçlü adaylar olduğu öğrenildi.

ismet-sivrikaya-husnu-kemal-zaimoglu.jpg

Öte yandan Başkan Yardımcılıklarına atamaların önümüzdeki hafta içerisinde veya Kurban Bayramı sonrası yapılacağı bilgisine ulaşıldı.