Rize Belediyesi bugün Köyceğiz Belediyesi’ni konuk ediyor

Rize Belediyesi bugün Köyceğiz Belediyesi’ni konuk ediyor
Hentbol Erkekler Süper Lig'in 13. haftasında Rize Belediyespor, bugün saat 13.00'te Rize Yenişehir Spor Salonu'nda Köyceğiz Belediyesi ile karşılaşacak.

Hentbol Erkekler Süper Lig 13. Haftası bugün Rize’de oynanacak Rize Belediyespor - Köyceğiz Belediyesi karşılaşması ile tamamlanacak.

İkinci yarının ilk maçında İzmir BBSK'ya deplasmanda 31-25 mağlup olan Rize Belediyespor, ikinci yarıda ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak. Köyceğiz Belediyesi ise ikinci yarının ilk maçında sahasında Spor Toto’ya 27-26 mağlup oldu.

Mesut Erdoğan - Muhammet Turan ikilisinin yöneteceği karşılaşma öncesi Rize Belediyespor 6 puanla 9., Köyceğiz Belediyesi ise 10 puanla 7. sırada bulunuyor.

Rize Belediyespor, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 40-32 kaybetmişti.

Rize Belediyesi’nin golcüsü Serkan Mehmet Kibar, 104 golle ligin en çok gol atan oyuncusu olup gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum