Rize Belediyesi Bursa'da Dönüm Maçına Çıkıyor

Rize Belediyesi Bursa'da Dönüm Maçına Çıkıyor
Rize Belediyesi, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde olmak ya da olmamak maçlarına çıkıyor. Rize ekibi önce deplasmanda ardından Rize’de kümede kalma mücadelesi verdiği en yakın 2 rakibi ile dönüm maçlarını oynayacak.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 1 galibiyetle ligde 14. ve son sırada yer alan Rize Belediyesi, 15. Hafta maçında yarın (14 Ocak Cumartesi) deplasmanda Bursa Uludağ Basketbol’a konuk olacak.

Karşılaşma, Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde saat: 13.00’te oynanacak.

İkinci devrenin ilk maçında sahasında Emlak Konut’a şanssız bir şekilde kaybeden Rize Belediyesi’nde yeni transfer Jaelyn Brown, rakip potaya 27 sayı bırakırken kümede kalma yolunda takıma büyük katkı vereceğini oynadığı ilk maçta gösterdi.

Bursa Uludağ Belediyespor ise ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 79-73 mağlup olarak haftayı 12. sırada tamamladı.

Rize Belediyesi, Bursa deplasmanının ardından 21 Ocak Cumartesi günü Rize’de kümede kalma mücadelesi verdiği rakiplerinden Kayseri Melikgazi Basketbol ile karşılaşacak.

Rize Belediyesi, ligin ilk yarısında Rize’de oynadığı maçta Bursa Uludağ’a 62-61, Kayseri’de oynadığı maçta ise Melikgazi’ye 80-78 kaybetmişti.

Rize Belediyesi, Bursa ve Kayseri temsilcilerini mağlup etmesi halinde kümede kalma yolunda önemli bir adım atmış olacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.