Rize Belediyesi Çankaya Üniversitesi’ne de Kaybetti

Rize Belediyesi Çankaya Üniversitesi’ne de Kaybetti
Rize Belediyesi, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 6. Haftasında Çankaya Üniversitesi’ne 62-44 mağlup oldu.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde dar bütçe ve mütevazi kadrosuyla mücadele eden Rize Belediyesi,  6.  Haftada da galibiyetle tanışamadı. 6. Hafta karşılaşmasında Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda Çankaya Üniversitesi'ni konuk eden Rize Belediyesi rakibine 62-44 mağlup olarak ligin dibine yerleşti. 

Süper Lig'de Beşiktaş ile galibiyeti bulunmayan iki takımdan biri olan Rize Belediyesi, 19 Kasım'da İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacak. Karşılaşma Cumartesi günü saat: 13.30'da BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Rize Belediyesi, 8. Haftada ise 30 Kasım Çarşamba günü saat: 14.00'te Rize'de Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Rize Belediyesi: 44 - Çankaya Üniversitesi: 62

Rize Belediyesi: Deniz Üstün 8, Arzu Asiye Özdemir 11, Sherrill 10, Benson 5, Zohnova 3, Sümeyya Özcan 7, İsra Kopuz, Cansu Öncel, Eydina Topçu, Şima Nur Yılmaz, Gizem Kazali Akcan.

Çankaya Üniversitesi: La Tanya 17, Gülse Uğur 3, Turner 10, Melike Tuğba Oral 2, Nilay Aydoğan 14, Harris 16, Melike Yalçınkaya.

1. Periyot: 10-15

Devre: 21-36

3. Periyot: 39-51

Maç Sonucu: 44-62

rize-belediyesi-cankaya-universitesine-de-kaybetti-2.jpgrize-belediyesi-cankaya-universitesine-de-kaybetti-1.jpgrize-belediyesi-cankaya-universitesine-de-kaybetti-5.jpgrize-belediyesi-cankaya-universitesine-de-kaybetti-3.jpgrize-belediyesi-cankaya-universitesine-de-kaybetti-6.jpgrize-belediyesi-cankaya-universitesine-de-kaybetti-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum