Rize Belediyesi Çay Çöpünden Mangal Kömürü Üretim Tesisi'nin Logosunu Anketle Belirleyecek

Rize Belediyesi Çay Çöpünden Mangal Kömürü Üretim Tesisi'nin Logosunu Anketle Belirleyecek
Rize Belediyesi tarafından Çay Çöpünden Mangal Kömürü Üretim Tesisi için düzenlenen logo yarışmasında yarışmaya katılan logolar komite tarafından değerlendirilerek adaylar 5’e düşürüldü. Logo yarışmasının birincisi anket oylamasıyla birinci belli olacak.

Rize Belediyesi tarafından Kalkandere ilçesindeki Rize Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Çay Çöpünden Mangal Kömürü Üretim Tesisi için logo, isim ve motto yarışması düzenleniyor.

Yarışmaya başvurular 19 Nisan 2022 - 29 Nisan 2022 arasında internet üzerinden alınırken yarışmaya 102 kişi başvuruda bulundu,

Yapılan değerlendirmeler sonucunda 5 adet logo vatandaşların anket oylamasına sunulmak üzere belirlendi.

İnternet üzerinden anket oylamasına sunulan 5 logodan en çok oy alan logonun Çay Çöpünden Mangal Kömürü Üretim Tesisi logosu olarak kullanılacağı belirtildi.

17 Mayıs 2022 Salı günü saat 17.00’a kadar logo yarışması için anket oylaması sürecek. Logo yarışması için de anket oylamasının tamamlanmasının ardından tüm kategorilerdeki sonuçlar kamuoyuna açıklanacak.

Logo yarışması birincisine 3.000 TL, motto yarışması birincisine 1.500 TL, isim yarışması birincisine 1.500 TL ödül verilecek.

Oylamaya katılmak için lütfen bu alanı TIKLAYINIZ 

rize-belediyesi-cay-copunden-mangal-komuru-uretim-tesisinin-logosunu-anketle-belirleyecek.jpg