Rize Belediyesi E-Belediye Uygulaması Cepte

Rize Belediyesi E-Belediye Uygulaması Cepte
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Mobil E-Belediye Uygulaması ile vatandaşa yeni bir hizmet sunmaya başladı.

Seçildiği ilk günden bugüne Rize Belediyesi'ne gerek hizmet alanında, gerekse teknolojiyi kullanma noktasında her geçen gün yeniliklere imza atan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, şimdi de Mobil E-Belediye Uygulaması ile vatandaşa yeni bir hizmet sundu.

Rize Belediyesi'ne gerek hizmet alanında , gerekse teknolojiyi kullanma noktasında her geçen gün yeniliklere imza atan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap , Şimdi de Mobil E-Belediye Uygulaması ile Rize Belediyesinde bir ilke imza attı.

Uygulama Android ve IOS platformunda çalışmakta ve bu uygulama sayesinde belediye hizmet binasına gitmeden , borç ödeme su faturası eski borçları ödeme ve diğer tüm bilgilere bir tıkla ulaşma imkanını sağlıyor.

rize-belediyesi-e-belediye-uygulamasi-cepte-1.jpg

Uygulama kolay kullanılabilirliği ile dikkat çekiyor. Bu uygulama sayesinde Şehir dışında olan Rizeliler de Emlak ve çevre temizlik vergilerini Rize  Belediyesine gitmeden cep telefonu uygulaması ile anında kredi kartı ile ödeyebilecek.

Programı Cep telefonlarınızda Androidler için "Google Playstore " ye girerek "RİZE BELEDİYESİ" yazarak aratabilir ve karşınıza çıkacak olan Rize Belediyesi Logolu programı indirerek kurabilirler.

IOS (APPLE) mağazasına da girerek aynı şekilde RİZE BELEDİYESİ şeklinde aratarak aynı şekilde programı bulabilir ve indirebilirsiniz.

rize-belediyesi-e-belediye-uygulamasi-cepte4.jpgrize-belediyesi-e-belediye-uygulamasi-cepte2.jpgrize-belediyesi-e-belediye-uygulamasi-cepte3.jpg