Rize Belediyesi Gönül Sofrasında 2000 Kişi İftar Açtı

Rize Belediyesi Gönül Sofrasında 2000 Kişi İftar Açtı
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk iftarlar açılırken Rize Belediyesi iftar sofrasında ilk akşam 2 bin kişi iftarını açtı.

Rize Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle hayırsever iş adamlarının da desteğiyle beraber geleneksel hale getirdiği gönül sofrasında gencinden yaşlısına, öğrencisinden çalışanına kadar yüzlerce kişiyi konuk etmeye başladı.

Sahil Dolgu Alanında bulunan Kültür Park’ta vatandaşların bir araya geldiği ve 2 bin kişinin katılım sağladığı ilk iftar sofrasında Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de başkan yardımcılarıyla beraber vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Rize Belediyesi Ramazan ayında iftar organizasyonları dışında birçok etkinlik daha gerçekleştirecek.

Belediye Başkanı Metin, Ramazan ayı boyunca başta Nasrettin Hoca ve Karagöz-Hacivat olmak üzere 10 ayrı etkinlikte vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.

rize-belediyesi-ramazan-iftari-(1).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(5).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(6).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(2).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(7).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(4).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(9).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(8).jpgrize-belediyesi-ramazan-iftari-(3).jpg