Rize Belediyesi Güçlü Rakibi Nesibe Aydın'a Direnemedi

Rize Belediyesi Güçlü Rakibi Nesibe Aydın'a Direnemedi
Rize Belediyesi, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4.haftasında sahasında Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü'ne farklı mağlup oldu.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ilk 3 maçını kaybeden Rize Belediyesi ile şampiyonluğun güçlü adaylarından olan ve ligde 3'te 3 yapan geçen yılın çeyrek finalisti Nesibe Aydın, Rize Yenişehir Spor Salonunda karşılaştı. Karşılaşmayı deplasman ekibi 77-44 kazandı.

İlk çeyrek 16-10 Nesibe Aydın üstünlüğüyle sona ererken ilk devreyi de Nesibe Aydın 35-28 önde tamamladı.

İlk iki çeyrekte rakibiyle başa baş mücadele eden ve zaman zaman skor üstünlüğüne erişen Rize Belediyesi, ilk devredeki bu oyununu güçlü rakibi karşısında 2. devrede sürdüremeyince 3. çeyrekte ilk kez iki haneli fark yedi ve 3. çeyreği 57-40 yenik bitirdi. Son çeyrekte de gücünü ve kalite farkını ortaya koyan Nesibe Aydın karşılaşmadan 77-44 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

3.Haftayı lider tamamlayan Başkent temsilcisi Nesibe Aydın, 4. Haftada Rize’den galibiyetle ayrılarak yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Rize Belediyespor: 44 - Nesibe Aydın: 77

Salon: Rize Yenişehir

Hakemler: Göksun Öz, Nazlı Çisil Güngör, Uğur Yüksel

Rize Belediyespor: Arzu Asiye Özdemir 11, Sherrill 6, Benson 14, Zohnova, Sümeyya Özcan 5, İsra Kopuz, Cansu Öncel, Eydina Topçu, Nuran Tutsak, Gizem Kazali Akcan 5, Binnur Gülcan Aydoğmuş, Deniz Üstün 3

Nesibe Aydın: Feride Şevval Akalan 11, Thomas 17, Egbo 9, Derin Yaya 12, Dieng 4, Duygu Özen 2, Gülşah Duman Bıçakçı, Elif Emirtekin 2, Beylem İlba, İlayda Güner 20

1. Periyot: 10-16

Devre: 28-35

3. Periyot: 40-57

Maç Sonu: 44-77

Rize Belediyesi, 5. Haftada 6 Kasım'da İstanbul deplasmanında Galatasaray Çağdaş Faktoring ile Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksinde karşılaşacak.

Rize Belediyesi, 6. Haftada ise Çankaya Üniversitesi'ni 12 Kasım Cumartesi günü saat: 15.00'te Rize Yenişehir Spor Salonunda konuk edecek.

ing-kadinlar-basketbol-super-liginin-4-haftasinda-rize-belediyespor-ile-nesibe-aydin-rize-yenisehir-spor-salonunda-karsilasti-1.jpging-kadinlar-basketbol-super-liginin-4-haftasinda-rize-belediyespor-ile-nesibe-aydin-rize-yenisehir-spor-salonunda-karsilasti-2.jpging-kadinlar-basketbol-super-liginin-4-haftasinda-rize-belediyespor-ile-nesibe-aydin-rize-yenisehir-spor-salonunda-karsilasti-3.jpging-kadinlar-basketbol-super-liginin-4-haftasinda-rize-belediyespor-ile-nesibe-aydin-rize-yenisehir-spor-salonunda-karsilasti-4.jpgrize-belediyespor-nesibe-aydin-maci-tribunden.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum