Rize Belediyesi Hatay’da çadır kent kuruyor

Rize Belediyesi Hatay’da çadır kent kuruyor
Rize Belediyesi, yapımı devam eden 200 çadırın 14 Şubat’ta Hatay’a gönderileceğini bildirdi.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin atölyesinde imalatları devam eden 200 adet çadırın 15 Şubat’ta tamamlanacağı belirtilerek, çadırların Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremden etkilenen iller arasında yer alan Hatay’a 14 Şubat’ta gönderileceği kaydedildi.

Hatay’a çadır kent kurulacağı belirtilen açıklamada, çadırların depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yatak, soba, battaniye ve çeşitli ihtiyaç malzemeleriyle birlikte gönderileceği ifade edilerek, ayrıca depremzedelerin ısınma ihtiyaçları için odun da gönderileceği kaydedildi.

Çadır kentin içerisinde depremzede vatandaşlarına hizmet verecek 1 adet seyyar mutfak, 2 adet 5’erli bay ve bayan seyyar tuvaletler, 2 adet 5’erli seyyar bay ve bayan banyoların da yer alacağı çadırların 14 Şubat akşamı 10 adet tıra yüklenerek Rize’den Hatay’a doğru yola çıkacağı belirtildi.

rize-belediyesi-hatayda-cadir-kent-kuruyor-2.jpgrize-belediyesi-hatayda-cadir-kent-kuruyor-3.jpgrize-belediyesi-hatayda-cadir-kent-kuruyor-4.jpgrize-belediyesi-hatayda-cadir-kent-kuruyor-5.jpgrize-belediyesi-hatayda-cadir-kent-kuruyor-1.jpgrize-belediyesi-hatayda-cadir-kent-kuruyor-6.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum