Rize Belediyesi Kar Mesaisine Başladı

Rize Belediyesi Kar Mesaisine Başladı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Doğu Karadeniz bölgesinde kar yağışı uyarısı vermesinin ardından gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası Rize Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına başladı

Rize’de yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde kısmen şehir merkezinde de etkisini gösterdi. Daha çok köylerde ve Rize’nin üst kısımda kalan mahallelerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Rize Belediyesi ekipleri gece saatlerinde kar küreme çalışmalarına başladı.

Öncelikli olarak şehir merkezinde bulunan sağlık kuruluşlarının yolları başta olmak üzere, şehir içi ulaşımı sağlayan ana arter yollarda çalışmalar yürüten ekipler yolları açık tutmak için mücadele verdi. İş makinelerinin yanı sıra, yaya kar küreme ekiplerinin de görevde olduğu gece saatlerinde çalışmalar titizlikle yürütüldü. Rize Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına gün boyu ve gece saatlerinde aralıksız devam edeceği ifade edildi.

re-003.jpg

Ayrıca çalışmalar kapsamında bir taraftan kar temizliği yürütülürken, diğer yandan temizlenen yollarda ekipler tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

kepce-1-001.jpg