Rize Belediyesi Personele Maaşlarını Ödeyemedi, Personel Bayrama Buruk Giriyor

Rize Belediyesi Personele Maaşlarını Ödeyemedi, Personel Bayrama Buruk Giriyor
Rize Belediyesi personel maaşlarını ödeyemediğinden dolayı belediye personeli Ramazan Bayramına buruk girecek.

Son 3 yıldır işçisine maaş ödemekte oldukça zorlanan ve maaşları sürekli geciktirmek zorunda kalan Rize Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde de bir kez daha işçisine maaş ödeyemedi.

Edinilen bilgiye göre, her ayın 15’i olan maaş ödeme gününde Rize Belediyesi içinde bulunduğu ekonomik zorluklar nedeniyle işçisine bir kez daha maaş ödeyemedi. Ramazan Bayramı öncesi bayram alışverişlerini erkenden yapmak isteyen belediye işçileri ise henüz maaşlarını alamadıklarından bayrama buruk girecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Ayın 15’inden sonra bugüne kadar geçen 1 haftalık süreçte işçilerin üçte ikisine zar zor maaşlarını ödeyebilen Rize Belediyesi, Ramazan bayramına 3-4 gün gibi çok kısa bir süre kalmasına ve ayın 15’ini 1 hafta geçmesine rağmen üçte bir işçinin maaşını henüz ödeyemedi.

Her platformda Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ve Ak Parti’nin 2 numaralı isminin şehri olmakla övünen Rize’nin il belediyesinin personeline maaş ödeyemediği şekliyle içinde bulunduğu içler acısı hali, belediye personeline gelecek aylarda da maaş alamama endişesi yaşatırken, işçisine maaş ödeyemeyen Cumhurbaşkanı Şehrinin belediyesi olan Rize Belediyesi’nin Rize’ye nasıl hizmet yapacağı ise bilinmiyor.