Rize Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Cadde ve Sokaklara Yem ve Mama Bıraktı

Rize Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Cadde ve Sokaklara Yem ve Mama Bıraktı
Rize Belediyesi kentte etkili olan kar yağışından sokak hayvanlarının olumsuz etkilenmemeleri için çalışma başlattı. Belediye ekipleri tarafından kentin belirli bölgeleri ile park ve bahçelere kuşlar için yem, kedi ve köpekler için de mama bırakıldı.

Rize Belediyesi kentte 3 yıl aradan sonra yağan kar yağışında kar ile mücadelede etkili bir çalışma göstererek vatandaşların takdirini kazandı. Kısa süre içerisinde ana yolları temizleyerek ulaşıma açan Rize Belediyesi ekipleri kentte kaldırımlarda bulunan karları da kar küreme aracı ve küreklerle temizleyerek vatandaşların rahatça ulaşımlarını sürdürmelerini sağlıyor. Yoğun kar yağışının ardından temizlik çalışmalarıyla vatandaşların gönlünü alan Rize Belediyesi, buzlanmaya karşı da tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri kar temizleme ve yol açma çalışmalarının yanında sokak hayvanlarını da unutmayarak ikinci kez vatandaşların kalbinde taht kurdu.

Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle kuşların, kedilerin ve köpeklerin aç kalmamaları için park ve bahçelerdeki alanlarla kentin muhtelif yerlerine yem ve mama bırakan Rize Belediyesi ekipleri, kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı ve bu çalışmayla hayvanların aç kalmalarının önüne geçti.

rize-belediyesi-sokak-hayvanlari-icin-yem-ve-mama-dagitti-53.jpg