Rize Belediyesi Süper Lig'de Lider Mersin'i Konuk Edecek

Rize Belediyesi Süper Lig'de Lider Mersin'i Konuk Edecek
Rize Belediyesi, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 11. Haftasında cumartesi günü lider ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni konuk edecek.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 11. hafta, 17 Aralık Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Ligde son 2 haftada deplasmanda oynayan Rize Belediyesi, evinde lig lideri ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni ağırlayacak.

Rize Belediyesi geride kalan 10 maçta 1 galibiyet ve 11 puanla son sırada yer alırken, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ise 1 mağlubiyet ve 19 puanla birinci sırada yer alıyor.

Rize Belediyespor ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında Rize Yenişehir Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Ligde haftanın programı şöyle:

17 Aralık Cumartesi

13.00 Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe Alagöz Holding (Hatay Merkez)

14.00 Rize Belediyespor-ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi (Rize Yenişehir)

17.00 Çankaya Üniversitesi-Emlak Konut (Ankara)

18 Aralık Pazar:

13.00 Beşiktaş-BOTAŞ (BJK Emlakjet)

14.00 Antalya Toroslar Basketbol-OGM Ormanspor (Kepez Turgut Özal)

15.00 Galatasaray Çağdaş Faktoring-Bursa Uludağ Basketbol (Başakşehir)

16.00 Nesibe Aydın-Melikgazi Kayseri Basketbol (TOBB ETÜ)

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.