Rize Belediyesi Tarafından Tasarlanan Ferforjeler Takılmaya Başlandı

Rize Belediyesi Tarafından Tasarlanan Ferforjeler Takılmaya Başlandı
Karayolları tarafından yapımı süren ve Rize Belediyesi tarafından takip edilen Pazar Caddesi bulvar projesinde çalışmaların devam ettiği güzergâhta yaya kaldırım ve ferforje korkuluk çalışmalarına başlandı.

Rize'de Bulvar projesi kapsamında devam eden ferforje korkuluk çalışmasında kentin kültürel değerlerini anlatan ve şehrin simgesi olarak bilinen motifler korkuluklara işlenerek bulvar boyunca estetik bir görünüme yer veriliyor.

Şehir merkezinden Dosma mevkii dağ dibi çevre yoluna ulaşım sağlayan Pazar Caddesinde ayrıca bir yandan da yaya kaldırım çalışmaları devam ediyor. 

Pazar Caddesi bütünüyle tamamlandığında estetik görünümü ve trafiği rahatlatacak işleviyle kentte hayata geçirilen önemli projeler arasında yerini almış olacak.

rize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-6.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-7.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-1.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-2.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-3.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-4.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-5.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-8.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-9.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-10.jpgrize-belediyesi-tarafindan-tasarlanan-ferforjeler-takilmaya-baslandi-11.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum