Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Sarı Bıçaklandı

Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Sarı Bıçaklandı
Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı bıçaklı saldırıya uğradı.

Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı makam odasında bıçaklı saldırıya uğradı.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre saat:16.00 sıralarında Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı (50), Salih B. (42) adlı bir seyyar balıkçı tarafından makam odasında bıçaklandı. Sarı, ağır yaralı bir şekilde Rize Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

bayram-ali-sari.20130214132034.jpg

zabita-muduru-bicaklandi-hastane-onu-fotograf-3.20130213181748.jpg

bayram-ali-sari.20130213181511.jpgolay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre, balıkçı tezgahına el konulan şahıs yanında taşıdığı bıçakla Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı'nın makam odasına giderek Sarı ile tartıştı. Tartışmanın ardından bıçağını çıkaran şahıs Sarı ve zabıta personeli tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışıldı. Güçlü bir fiziğe sahip olan şahıs, Sarı'yı tüm engellemelere rağmen göğüs altından ve ayağından bıçakladı. Zabıta Müdürü Sarı'nın ayrıca boğuşma esnasında avuç içlerinin de kesildiği öğrenildi. Emniyet güçlerinin makam odasına gelerek biber gazıyla etkisiz hale getirdiği S.B. gözaltına alındı.

Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra ameliyata alınan Sarı'nın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

zabita-muduru-bicaklandi-hastane-onu-fotograf-1.jpg

Öte yandan zanlının daha önceden tehditte bulunduğu ve konuyla ilgili Rize Zabıta Müdürlüğü tarafından zanlı için suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ve başta Rize Belediyesi başkan Yardımcıları olmak üzere Rize protokolü Sarı'nın bıçaklanması haberinin öğrenilmesi üzerine hastaneye giderek yetkililerden bilgi aldı.

zabita-muduru-bicaklandi-hastane-onu-fotografi-6.jpg

zabita-muduru-bicaklandi-hastane-onu-fotografi-7.jpg

zabita-muduru-bicaklandi-hastane-onu-fotograf-2.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Başkan Bakırcı'dan Bıçaklama Açıklaması

Vali Çakır'dan Bıçaklama Açıklaması