Rize Belediyesi'nde TİS Sevinci

Rize Belediyesi'nde TİS Sevinci
Hizmet-iş Sendikası ile Rize Belediyesi bünyesindeki Ribelsan Limited Şirketi Müdürlüğü arasında Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzalandı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi Başkanı Mehmet Alaca arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü ile sendika üyelerinin günlük ücretlerine %10.70 oranında artış sağlandı.

Rize Belediyesi'nde düzenlenen program sonrasında açıklamada bulunan Alaca, "Günlük ücretlere yapılan %10.70 oranındaki artışın yanı sıra günlük yemek yardımına da 4 TL zam yapıldı. Ayrıca lisans ve önlisans mezunu üye işçilerimizin sorumluluk zamlarında artışlar sağlandı.Dış birim sorumluluk zamlarında eklemeler yapıldı.Üyelerimizin yıllık ücretli izinleri 5 yıla kadar 22 gün, 10 yıla kadar 26 gün, 15 yıldan sonra 30 gün şeklinde ve Cumartesi’de izinden düşülmeyecek şekilde düzenlendi.Bu süreçte desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Prof.Dr. Reşat Kasap’a, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sultan Yılmaz’a, Ribelsan Şirket Müdürümüz Sayın Mustafa Bilgin’e ve Belediye Meclis Üyelerimiz Abdülkadir Öksüz, Kamil Yıldız ve Burak Çakıroğlu’na ayrıca işyeri sendika temsilcilerimize çok teşekkür ederiz. Tüm üyelerimize hayırlı olsun." dedi.

rize-belediyesinde-tis-sevinci-(1).jpgrize-belediyesinde-tis-sevinci-(3).jpgrize-belediyesinde-tis-sevinci-(2).jpg