Rize Belediyesi’nden 1 Başkan Yardımcısı Daha Görevden Alındı

Rize Belediyesi’nden 1 Başkan Yardımcısı Daha Görevden Alındı
Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya görevden alındı. Sivrikaya’nın yerine atama yapılmayacağı ve Sivrikaya'ya bağlı birimlerin diğer başkan yardımcılarına aktarıldığı öğrenildi.

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap'ın  geçen yıl Ekim ayı içerisinde İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba'yı görevden alarak yerine İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevine atadığı İsmet Sivrikaya'yı da görevden aldı. Başkan Kasap'ın Sivrikaya'nın yerine yeni bir başkan yardımcısı atamayacağı ve Sivrikaya'ya bağlı birimleri diğer 4 başkan yardımcısına dağıttığı öğrenildi.

REŞAT KASAP, GUİNNESS REKORLAR KİTABI'NA GİRMEYE GÖZ DİKTİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendi atadığı kişileri en fazla görevden alan başkan olarak hızla Guiness Rekorlar kitabına girmeye koşuyor. 33 aylık belediye başkanlığı sürecinde 2 başkan yardımcısı, 5 özel kalem müdürü ve 50 dolayında müdür atayıp müdür değiştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bir başkan yardımcısını daha görevden aldı. Rize Belediyesi İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya'nın başkan yardımcılığı görevinden alındığı öğrenildi.

GÖREVDEN ALINAN SİVRİKAYA: SİYASİ TASARRUF DEĞİLDİR. YORUMDA BULUNMAYACAĞIM. BAŞKANIN TASARRUFUDUR

Rize Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alınan İsmet Sivrikaya, muhabirimizin görevden alınışıyla ilgili değerlendirme sorusuna “Siyasi tasarruf değildir. Yorumda bulunmayacağım. Belediye Başkanının tasarrufudur. Seçime kadar meclis üyesi olarak görevime devam edeceğim. Hayırlı olsun” demekle yetindi.