Rize Belediyesi’nden Dev Transfer!

Rize Belediyesi’nden Dev Transfer!
Rize Belediye Spor Kulubü, Mustafa Köroğlu’nun başkanlığa getirilmesinin ardından yükselişini devam ettiriyor. Köroğlu, geçen yıl Rize Belediyesi’nden ayrılmak zorunda kalan ve bu yıl Türkiye 3.’sü olan Rize İKE Spor’u yeniden Rize Belediyesine kazandırdı

Rize Belediye Spor Kulubü Başkanı Mustafa Köroğlu, Rize İKE Spor takımı ve antrenörü Mehmet Kaputoğlu ile anlaşarak, Rize İKE Spor’u yeniden Rize Belediyespor Kulubü basketbol ailesine kattı.

Geçen sezon Rize Belediye Spor olarak Türkiye Yıldızlar 4.’sü olduktan sonra Rize Belediyesi’nden ayrılmak zorunda kalıp bu yıl Rize İKE Spor olarak mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ı 46-41 yenerek Türkiye Yıldızlar 3.’lüğünü kazanan Rize İKE Spor, Rize Belediye Spor Kulubü Başkanı Mustafa Köroğlu’nun girişimleriyle yeniden Rize Belediye Spor’a katıldı.

mustafa-koroglu-003.jpgBu yıl Rize Belediye Spor olarak basketbol, futbol, rafting ve halk oyunları branşlarında önemli başarılar kazandıklarını kaydeden Rize Belediye Spor Kulubü Başkanı Mustafa Köroğlu, Rize İKE Spor takımı ve antrenörlerini yeniden Rize Belediye Spor’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Önümüzdeki yıl kulubümüzü büyüterek daha iyi sonuçlar almak ve milli takıma daha fazla oyuncu kazandırabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Kastamonu’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında as oyuncusu Erdenay Topçu'nun sakatlığı nedeniyle şampiyonada yer alamamasına rağmen Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardından Türkiye 3.’sü olarak bir kez daha Rize’nin gururu olan ve bir önceki yıl Rize Belediye Spor çatısı altında bulunan bu başarılı ekibi yeniden  kadromuza katarak basketbol takımımızın hedefini büyüttük. Bu çalışmalarımızda bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Reşat Kasap’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Rize Belediye Spor Kulubü Basketbol Antrenörü Halil Altuntaş ise Rize İKE Spor’un yeniden Rize Belediye Spor Kulubüne katılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Bir ekip işi olan basketbolda Rize İKE Spor’un başarılı antrenörü değerli meslektaşım Mehmet Kaputoğlu ile beraber Rize Belediyesi çatısı altında Rize’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve başarı çıtasını yükselteceğimize inanıyorum. Ülke genelinde daha üst dereceler elde etmek için gelecek yılın plan ve programını şimdiden yaparak çalışmalarımıza başladık.” dedi.

RİZE BELEDİYE SPOR KULUBÜNDE 2. MİLLİ SEVİNÇ

Sakatlığı nedeniyle Kastamonu’nun Daday ilçesinde düzenlenen şampiyonaya katılamayan Rize İKE Spor’un Milli oyuncusu Erdenay Topçu’nun ardından Mevre Şahin’in de Milli takıma seçildiği bildirildi.

AYRILIK 1 YIL SÜRDÜ… KÖROĞLU, SORUNU ÇÖZDÜ RİZE İKE SPOR’U YENİDEN RİZE BELEDİYE SPOR KULUBÜNE DAHİL ETTİ

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 17 – 22 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenen Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonasında Galatasaray, İstanbul Üniversitesi, Mersin, Adana, İzmir ve Ankara gibi önemli takımları geride bırakarak Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardından Yıldız Kızlar Türkiye 3.’lüğünü kazanan Rize İKE Spor, 2015 yılında Rize Belediye Spor Kulubü olarak Türkiye 4.’lüğünü kazanmasına rağmen şartların uyuşmaması nedeniyle Rize Belediye Spor Kulubünden ayrılarak Rize İKE Spor olarak hemen hemen geçtiğimiz yılın kadrosuyla sportif faaliyetlerine devam etmişti.

rize-ike-spor.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeli Yıldız Kızlar Destan Yazdı