Rize Belediyesi'nden Kültür Park'a İftar'a Davet

Rize Belediyesi'nden Kültür Park'a İftar'a Davet
Rize Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca vatandaşları ağırlayacağı iftar çadırı ile Ramazan programlarının hazırlıklarını tamamladı.

Rize Belediyesi bu yıl hazırlamış olduğu Ramazan programı çerçevesinde aynı anda 2500 kişiye iftar yemeği verebileceği alanın hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz yıllarda geleneksel hale getirmiş olduğu iftar çadırında binlerce kişiye yemek veren Rize Belediyesi, bu yıl yine Sahil dolgu alanı üzerinde bulunan Kültür Park Restoran’da binlerce kişiyi iftar sofrasında ağırlamayı hedefliyor.

Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan iftar çadırında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 2500 Rizeli aynı anda orucunu açacak.

Önceki yıllarda katılımın yoğun olduğu gözlenen Rize Belediyesi İftar Etkinliği’nde hijyen ve kalitenin üst seviyede olduğu bir ortamda vatandaş iftarını açıyor.

Rize Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinin ardından Ramazan ayı içerisinde çocuk programları ve Kur'an ziyafeti gibi farklı etkinliklere de yer verilecek.