Rize Belediyesinden Mahallelerin Altyapı Sorunlarına Köklü Çözüm

Rize Belediyesinden Mahallelerin Altyapı Sorunlarına Köklü Çözüm
Rize Belediyesi, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı bulunmayan mahallelere yeni şebeke hattı yapımı ile bazı mahallelerde ömrünü tamamlamış şebeke hatlarının tamirine ara vermeden devam ediyor.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in göreve gelmesinin ardından oluşan yeni yönetimin öncelikli çalışmaları arasında yer alan altyapı çalışmaları kapsamında aynı anda farklı noktalarda hat yenileme çalışmalarına devam eden ekipler, Pehlivantaşı, Dağsu, Çamlıbel ve Çarşı mahallelerinde uzun yıllar çözümlenemeyen altyapı sorunlarının çözümü için harekete geçti.

Teknik ekiplerin incelemesi sonucunda Rize Belediyesi’nin yatırım planına alınan bölgelerde devam eden çalışmalar kapsamında, Pehlivantaşı Mahallesi Sunduk mevkiinde daha önce olmayan kapalı kutu menfez ve foseptik kuyusu çalışması başlatan ekipler, Dağsu Mahallesi Toprak Sokakta uzun yıllardır çözüme kavuşturulamayan ve yaklaşık 30 haneye hitap eden kanalizasyon ve yol çalışmalarını yürütüyor.

Çamlıbel Mahallesi Laleli Caddesinde yağmur suyu şebeke hattı yapımını tamamlayan ekipler, eskiyen kanalizasyon ve içme suyu hattının yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Çarşı Mahallesi Dere Sokakta ise kanalizasyon yağmursuyu ve içme suyu şebeke hattında yenileme çalışmaları devam ediyor.

rize-belediyesinden-mahallelerin-altyapi-sorunlarina-koklu-cozum-(1).jpgrize-belediyesinden-mahallelerin-altyapi-sorunlarina-koklu-cozum-(2).jpgrize-belediyesinden-mahallelerin-altyapi-sorunlarina-koklu-cozum-(3).jpgrize-belediyesinden-mahallelerin-altyapi-sorunlarina-koklu-cozum-(4).jpgrize-belediyesinden-mahallelerin-altyapi-sorunlarina-koklu-cozum-(5).jpgrize-belediyesinden-mahallelerin-altyapi-sorunlarina-koklu-cozum-(6).jpg