Rize Belediyesi’nden Makine Parkına İki Yeni Araç

Rize Belediyesi’nden Makine Parkına İki Yeni Araç
Rize Belediyesi, makine parkı bünyesine 2 yeni iş makinesi kazandırdı.

Rize Belediyesi, makine araç parkına paletli 22 tonluk ekskavatör ve lastikli yükleyici kazandırdı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, makine araç parkını ziyaret ederek yeni alınan paletli 2 iş makinesini inceledi. Yetkililerden de bilgiler alan Başkan Kasap, makine parkına her geçen gün kazandırılan iş makineleri ve araçlarla makine parkının zenginleştiğini ifade etti.

Paletli 22 tonluk ekskavatör ve lastikli yükleyicinin bundan sonraki çalışmalarda kullanılacağını belirten Belediye Başkanı Kasap, bu araçların dayanıklılık ve kullanım bakımından çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

rize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(2).jpg

Başkan Kasap, “Daha etkin bir hizmet için ihtiyacımız olduğundan bu araçlara makine parkımıza kattık. Yaklaşık bir buçuk milyon civarında bir harcamayla alınan paletli 22 tonluk ekskavatör ve lastikli yükleyiciyi araç parkımıza kazandırdık. Rizemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Makine parkı çalışanlarıyla da bir süre sohbet eden Başkan Kasap, hayırlı işler dileyip ayrıldı.

rize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(1).jpgrize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(3).jpgrize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(4).jpgrize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(5).jpg

rize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(6).jpgrize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(7).jpgrize-belediyesi’nden-makine-parkina-iki-yeni-arac-(8).jpg