Rize Belediyesinden Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Rize Belediyesinden Ödüllü Fotoğraf Yarışması
Rize Be­le­di­ye­since “Çift Teker Her Yere Yeter Bi­sik­le­tin Ha­ya­tı­mız­da­ki Yeri” adlı ödül­lü fo­toğ­raf ya­rış­ma­sı dü­zen­le­necek.

Av­ru­pa Ha­re­ket­li­lik Haf­ta­sı 2021 yılı slo­ga­nı olan “Sür­dü­rü­le­bi­lir Ula­şım: Sağ­lık­lı ve Gü­ven­li Ha­re­ket­li­lik” kap­sa­mın­da Rize’de bi­sik­let kul­la­nı­mı­nı teş­vik etmek, bi­sik­let­li ula­şı­ma ve gü­ven­li­ğe dik­kat çek­mek, bi­sik­le­ti fo­toğ­raf sa­na­tı ile bir­leş­tir­mek, kent için­de oto­mo­bil­ler se­be­biy­le bi­sik­let­li­le­rin ya­şa­dı­ğı sı­kın­tı­la­rı dile ge­tir­mek, bi­sik­let kül­tü­rü­nü ar­tır­mak ve bu ko­nu­da far­kın­da­lık ar­tır­mak ama­cıy­la ödül­lü fo­toğ­raf ya­rış­ma­sı dü­zen­li­yor.

Ya­rış­ma­ya son baş­vu­ru ta­ri­hi 15 Ekim 2021 ola­rak be­lir­le­nir­ken, 16 Eylül 2021 ile 15 Ekim 2021 ta­rih­le­ri ara­sın­da çe­ki­len fo­toğ­raf­lar ya­rış­ma­ya ka­tı­la­bi­lecek.

Ya­rış­ma so­nun­da bi­rin­ci­li­ği elde eden fo­toğ­ra­fın sa­hi­bi­ne 1 adet Bi­sik­let + Bi­sik­let kaskı+ Koşu Saati+Bi­sik­let Göz­lü­ğü ve­ri­lecek. 

İkin­ci­lik Ödü­lü­nün: 1 adet Bi­sik­let + Bi­sik­let alt ve üst kı­ya­fe­ti+Koşu ayak­ka­bı­sı olur­ken, üçün­cü­lük ödülü ise 1 adet bi­sik­let + Bi­sik­let kro­no­met­re­si+Bi­sik­let el­di­ve­ni+ Koşu ayak­ka­bı­sı ola­rak be­lir­len­di.