Rize Belediyesi'nden Öğretmenler Günü Buluşması

Rize Belediyesi'nden Öğretmenler Günü Buluşması
Rize Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Rize’de görev yapan ve emekli olan öğretmenler için buluşma programı gerçekleştirdi.

Rize Belediyesi ev sahipliğinde Kültür Park Altın Salonda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğe Vali Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve Rize’deki okullarda bulunan en kıdemli, en genç ve emekli öğretmenler katıldı.

Programda selamlama konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen gerçekleştirdi. Ardından Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Vali Kemal Çeber konuşmalarını gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü Emen konuşmasında, “Sayın Belediye Başkanımız Rahmi Metin’e bize bu buluşmayı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile eğitim camiamızda şehit olan meslektaşlarımızı rahmet minnet ve sevgiyle anıyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Metin, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nün öğretmenler, öğrenciler, ülkemiz ve dünyamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Öğretmenlik içimizdeki aslanları uyandırma sanatıdır ve biz o sanatkarlarız. Her öğretmen yetiştirdiği öğrenciler içerisinde o cevheri görüp, topluma kazandırmış oluyor. Rize yaşayan, doğup büyüyen birisi olarak belediye başkanlığını ifa ediyorum. Benden genç arkadaşların ve öğretmen camiasının sorumluluğunu üzerimde hissedip, başarılı olmak zorundayım, diyorum. Bizden sonra desinler ki ‘Bak eğitim camiasından geldi, ne güzel bir belediye başkanlığı yaptı. Bak Rize’de doğmuş büyümüş, Rize’yi adeta mahalle mahalle, köy köy, ilmik ilmik bilen biri gelip de Rize’de güzel hizmetler yapabiliyormuş.’ Güzel duygularla da anılıyoruz. Onun için sizlerin duasını istiyoruz.” diye konuştu.

Vali Çeber ise, “Bu buluşmayı düşünen, organize eden, bu güzel ortamı hazırlayan Rize Belediye Başkanım Rahmi Metin ve ekibine, Milli Eğitim Müdürüme ve onun ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Katılmaktan da büyük bir keyif aldım. Öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Öğretmen camiasını temsilen Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Milli Eğitim Müdürü Engin Emen 10 öğretmene çiçek takdiminde bulundu. Program yemek ikramıyla sona erdi.

rize-belediyesinden-ogretmenler-gunu-bulusmasi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.