Rize Belediyesinden Tilki Kurnazlığı ! Hizmeti Yapmadı Yapanın İsminin Üzerine Kendi Logosunu Yapıştırdı

Rize Belediyesinden Tilki Kurnazlığı ! Hizmeti Yapmadı Yapanın İsminin Üzerine Kendi Logosunu Yapıştırdı
Rize’nin Dağsu Mahallesinde Rize Belediyesinin neden olduğu olay pes dedirtecek türden. Mahalleye otobüs durağı yapmayan Rize Belediyesi, durağı yapan Rize Ticaret Borsasının logosunun üzerine kendi logosunu yapıştırdı.

Rize Merkeze bağlı Dağsu Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldız Toptan, mahallesine yapılan dolmuş durağı için iki kurumun arasında kaldı.

Muhtar Mustafa Yıldız Toptan, mahallede bulunan Yusuf Karali Diyanet  Merkezi önüne şeffaf bir dolmuş durağı yaptırabilmek için Rize Belediyesine dilekçe ile başvurduktan sonra dilekçeye cevap verilmemesi üzerine durağın yapılması için Rize Ticaret Borsasından destek istedi. Rize Ticaret Borsası talebi uygun görüp Yusuf Karali Diyanet Merkezi önünde üzerinde Rize Ticaret Borsasının logosu olan şeffaf durağı hediye etti.

RİZE BELEDİYESİ HİZMETE KONUYOR

Durağın kurulmasının ardından Rize Belediyesi çalışanları durağın üzerindeki Rize Ticaret Borsası logosunu fark ediyor ve durağı Rize Belediyesi yaptırmış gibi Ticaret Borsası logosunun üzerine kendi logolarını yerleştiriyor.

BORSA YETKİLİLERİ DURAĞI GERİ Mİ ALACAK ?

Kendi logolarının kapatıldığını öğrenen Rize Ticaret Borsası Yetkilileri gelip durağı inceliyorlar. Borsa yetkililerinin bu olayı çok ayıp buldukları, Rize Belediyesinin, borsanın hizmetlerini kendi hizmetleri gibi göstermesinin hiç etik olmadığı ve gerekirse durağı geri alacakları gelen bilgiler arasında.

MUHTAR ARADA KALDI

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Muhtar Toptan, Ben mahalleme  ve Yusuf Karali Diyanet merkezine yakışır bir şeffaf durak istedim. Rize Belediyesine dilekçe ile bu talebimi bildirdim. Rize Belediyesi bu konuda gecikince aynı talebi Rize Ticaret Borsasından durağı istedim ve Rize Ticaret Borsası sağolsun durağımızı yaptı. Fakat daha sonra gördüm ki Rize Belediyesi, Ticaret borsasının logoları üzerine kendi logolarını yerleştirmiş. Rize belediyesinin logosunu görmek benim için güzel bir durum fakat hizmet eden kurumun logosunu kapatmak da çok yakışıksız oldu. Burada ben muhtar olarak ikilemde kaldım. Bana bu hizmeti getiren Rize Ticaret Borsası mahalle ve kendi adıma şükranlarımı sunuyorum. Fakat olayın bu duruma gelmesi beni üzmüştür. Bir muhtar olarak hizmet edip sonra üzüleceksek bu hizmet nasıl devam edecek." dedi.

otobus-duragi.jpg

Haber: Osman Kaptan