Rize Belediyesinden Yol ve Asfalt Çalışması

Rize Belediyesinden Yol ve Asfalt Çalışması
Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaz aylarında bakım ve onarıma ihtiyaç duyulan asfaltların bakım ve onarımlarını tamamlayan ve asfalt ihtiyacı bulunan yollara da yeni asfalt dökmeyi hedefleyen belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, bu kapsamda Çamlıbel ve Kavaklı Mahallesinde asfalt dökümü ve asfalt dökümü için gereken çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ara caddeleri yoğun kullanım nedeni ile aşınmalara maruz kalan Çamlıbel mahallesindeki bölgeyi bakıma alarak kazı çalışmalarını başlatan belediye ekipleri kazı çalışmalarının ardından asfalt dökümünü gerçekleştirecek.

rize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi--(5)-001.jpg

KAVAKLI MAHALLESİ ANA YOLU ASFALTLANIYOR…

Kurban Bayramından bu yana asfalt dökümü için çalışmaların devam ettiği noktalardan birisi olan Kavaklı Mahallesi anayolunda 600 ton asfalt serimi yapan belediye ekipleri bölge sakinlerinin takdirini topladı.

rize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi--(6).jpgrize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi--(1).jpgrize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi.jpgrize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi--(7).jpgrize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi--(2).jpgrize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi--(3).jpgrize-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismasi--(4).jpg