Rize Belediyesi'nin Kaldırımlarda Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

Rize Belediyesi'nin Kaldırımlarda Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor
Rize Belediyesi, kentte kar yağışının başlamasıyla birlikte vatandaşların yoğun şekilde kullandığı kaldırımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kar temizleme çalışmaları başlattı.

Rize’de önceki geceden itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kent merkezinde de cadde ve sokaklar beyaza büründü.

Rize Belediyesi ekipleri de kar yağışının ardından harekete geçerek vatandaşların can ve araç sürüş güvenliklerini sağlamak amacıyla karla mücadele çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda yüksek bölgeler ile cadde ve sokaklarda iş makineleriyle çalışmalarını sürdüren ekipler, kaldırımlarda da Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki personelle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Yol açma ve buzlanmaya karşı tuzlama yapan belediye ekipleri vatandaşların yoğun şekilde kullandığı kaldırımlarda da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, gün boyu yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için ihtiyaç duyulan kaldırımlarda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Esnaf ve vatandaşlar ise belediyenin karla mücadele çalışmalarını eksiksiz bir şekilde yerine getirdiğini belirterek, belediyeye teşekkürlerini iletti.

rize-kar-yagisi.jpg