Rize Belediyesi'nin Ödüllü Fotoğraf Yarışmasında Kazananlar Belli Oldu

Rize Belediyesi'nin Ödüllü Fotoğraf Yarışmasında Kazananlar Belli Oldu
Rize Belediyesi tarafından “Çift Teker Her Yere Yeter” bisikletin hayatımızdaki yeri adlı ödüllü fotoğraf yarışması düzenlendi.

Rize Belediyesi, “Çift Teker Her Yere Yeter” bisikletin hayatımızdaki yeri adlı ödüllü fotoğraf yarışmasında kazananların belirlendiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, yarışmada birinciliği “Yükseklerde Bisikletim ve Ben” isimli fotoğrafıyla Tayyip Topal’ın, ikinciliği “Akşam Vakti” isimli fotoğrafıyla Egemen Yılmaz’ın, üçüncülüğü ise “Bemir01” isimli fotoğrafıyla Miraç Ayhan’ın elde ettiği kaydedildi.

Yarışmanın birincisine 1 adet Bisiklet + Bisiklet kaskı+ Koşu Saati+Bisiklet Gözlüğünün hediye edildiği belirtilen açıklamada, İkincilik Ödülü olarak 1 adet Bisiklet + Bisiklet alt ve üst kıyafeti+Koşu ayakkabısı, Üçüncülük Ödülü olarak ise 1 adet bisiklet + Bisiklet kronometresi+Bisiklet eldiveni+ Koşu ayakkabısı verildiği ve tüm katılımcılara temel fotoğrafçılık eğitimi isimli kitap hediye edileceği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, yarışmada, Avrupa hareketlilik haftası 2021 yılı sloganı olan “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” kapsamında Rize’de bisiklet kullanımını teşvik etmek, Bisikleti fotoğraf sanatı ile birleştirmek, Rize’de bisikletli ulaşıma ve güvenliğe dikkat çekmek, Kent içinde otomobiller sebebiyle bisikletlilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirmek, Bisiklet kültürünü artırmak ve bu konuda farkındalığın arttırılmasının amaçlandığı kaydedilerek, yarışmada 16/09/2021-15/10/2021 tarihleri arasında çekilen fotoğrafların değerlendirildiği belirtildi.

rize-belediyesi-odullu-fotograf-yarismasinda-kazananlar-belli-oldu-1.jpgrize-belediyesi-odullu-fotograf-yarismasinda-kazananlar-belli-oldu-2.jpgrize-belediyesi-odullu-fotograf-yarismasinda-kazananlar-belli-oldu-3.jpg