Rize Belediyespor Bugün Beşiktaş’ı Konuk Ediyor!

Rize Belediyespor Bugün Beşiktaş’ı Konuk Ediyor!
Hentbol Erkekler Süper Lig'in 17. hafta heyecanı bugün Rize'de Rize Belediyespor-Beşiktaş Safi Çimento maçı ile başlayacak.

Rize Belediyespor’un ligde lider konumda bulunan Beşiktaş Safi Çimento'yu konuk edeceği karşılaşma saat: 13.00’da Rize Yenişehir Spor Salonunda oynanacak.

Rize Belediyespor’un bu karşılaşmadaki en büyük kozu bu sezon gösterdiği performansla takımın hücumdaki en önemli silahı haline gelen ve Milli Takıma da göz kırpan 146 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Serkan Mehmet Kibar olacak. Rize Belediyespor’un diğer önemli gol silahları da Emre Gümüştaş ve Murat Enç olacak. 72 golle takımın en skorer 2. Oyuncusu olan Gümüştaş ve 52 golü bulunan Enç, Beşiktaş’a karşı galibiyet için goller arayacak.

Beşiktaş’ta ise 81 golle Tobias Cvetko, 74 golle Gökay Bilim ve 70 golle Enis Harun Hacıoğlu takımın gol yükünü çekiyor.

Her iki takım da ligde oynadıkları son maçlarda Sakarya BBSK'ya mağlup oldu. Bu mağlubiyet Beşiktaş için ligdeki ilk mağlubiyet oldu.

Rize Belediyespor 10 puanla 8. sırada yer alıyor ve play off’larda yer alma mücadelesi veriyor.

Beşiktaş Safi Çimento ise 28 puan ve averajla Sakarya BBSK’nın önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 50-25 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.