Rize Belediyespor Bugün Nilüfer Belediyespor'u Konuk Ediyor!

Rize Belediyespor Bugün Nilüfer Belediyespor'u Konuk Ediyor!
Hentbol Erkekler Süper Lig'in 15. haftasında Rize Belediyespor, bugün sahasında Nilüfer Belediyespor'u konuk edecek.

Rize Belediyespor, 14. haftada deplasmanda Bahçelievler Belediyespor'u 35-29 mağlup ederek galibiyet sevinci yaşadı. Bugün ise Rize Yenişehir Spor Salonu'nda saat 13.00'te Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı taraftarlar tribünden ücretsiz izleyebilecek.

Ligde şu an 8 puanla 8. sırada yer alan Rize Belediyespor, galibiyetle puan tablosunda yükselmeyi hedefliyor. Bursa ekibi Nilüfer Belediyespor ise 12 puanla 5. sırada bulunuyor.

Mücadeleyi Serdar Özen ve Ebubekir Poyraz hakem ikilisi yönetecek.

Rize Belediyespor'da Serkan Mehmet Kibar 133 golle Süper Lig'in en golcü oyuncusu konumunda. Emre Gümüştaş ise 66 golle takımın en skorer 2. oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Konuk ekip Nilüfer Belediyespor'da ise Yaşar Özdirik 78, Ramazan Mutlu ise 55 gol sayısı ile takımın en skorer isimleri oldu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.