Rize Belediyespor, Nilüfer Belediyespor'u Mağlup Etti!

Rize Belediyespor, Nilüfer Belediyespor'u Mağlup Etti!
Rize Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Nilüfer Belediyespor'u 31-27 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Rize Yenişehir Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını da Rize Belediyespor 16-11 önde tamamladı.

Bu sonuçla Süper Lig'de önemli bir galibiyet elde eden Rize Belediyespor üst üste ikinci galibiyetini alırken puanını 10'a çıkardı. Nilüfer Belediyespor ise 12 puanda kaldı.

Rize Belediyespor'da Süper Lig'in en golcüsü Serkan Mehmet Kibar, yoğun markaj altında olmasına rağmen 5 golle oynayarak galibiyete önemli katkıda bulundu. Kibar, bu performansıyla Milli Takım antrenörlerine de mesaj göndermiş oldu.

Serkan Mehmet Kibar, bu maçtaki 5 golle ligdeki gol sayısını 138'e çıkardı ve zirvede tek başına yer almaya devam etti.

Mücadelenin 27. dakikasında farkı 7 sayıya (16-9) kadar çıkaran ve ilk yarıyı 5 sayı farkla önde tamamlayan Rize Belediyespor, karşılaşmanın 54. dakikasında farkın 2 sayıya kadar düşmesine (27-25) engel olamadı.

Bu kritik anlarda Rize Belediyespor'un kalecisi Berke devreye girdi. Önce 7 metre atışını kurtaran Berke, ardından kritik anlarda yaptığı kurtarışlarla rakibin farkı daha fazla azaltmasına izin vermedi.

Rize Belediyespor'un ve Süper Lig’in en golcü oyuncusu Serkan Mehmet Kibar'a Nilüfer Belediyespor yoğun markaj uyguladı. Bu durum, Murat Enç ve Emre Gümüştaş’a boş alan bulma imkanı verdi. Enç ve Gümüştaş da bu fırsatları iyi değerlendirerek gollerle galibiyete katkıda bulunarak karşılaşmadan 31-27 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Rize Belediyespor, 16. haftada deplasmanda şampiyonluk adaylarından Sakarya BBSK ile karşılaşacak.

RİZE BELEDİYESPOR: 31 NİLÜFER BELEDİYESPOR: 27

Hakemler: Serdar Özen, Ebubekir Poyraz

RİZE BELEDİYESPOR : Serkan Mehmet Kibar 5, Muhammet Can Öksüzömer 3, Okan Bostan 1, Berat Yıldız, İbrahim Yekdağ Yılmaz 4, Emre Halcı, Murat Enç 10, Mümin Demirci, İbrahim Bircan 3, Emre Gümüştaş 5, Berke Lokumcu.

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Mücahit Özalp 3, Ömer Mercan, Mertcan Kenaryol 7, Mehmet Furkan Polater 3, Yaşar Özdirik 1, Mehmet Ginyıldız, Ramazan Mutlu 5, Muhammed Mirhan Kasarcı, Eren Soycan, Emre Bakır, Batuhan Caymaz, Genço İlanç 6, Furkan Özcan, Veli Kara 2, Emre Yıldırım.

2 dakika cezalıları: Serkan Mehmet Kibar, Muhammet Can Öksüzömer (Rize Belediyespor), Ömer Mercan (2), Mehmet Furkan Polater, Eren Soycan, Emre Bakır (2) (Nilüfer Belediyespor)

Sarı Kartlar: Serkan Mehmet Kibar, İbrahim Yekdağ Yılmaz (Rize Belediyespor), Yaşar Özdirik, Eren Soycan (Nilüfer Belediyespor)

rize-belediyespor-hentbol-erkekler-super-ligin-15-haftasinda-sahasinda-nilufer-belediyesporu-31-27-maglup-etti-12.jpg

rize-belediyespor-hentbol-erkekler-super-ligin-15-haftasinda-sahasinda-nilufer-belediyesporu-31-27-maglup-etti-11.jpg

rize-belediyespor-hentbol-erkekler-super-ligin-15-haftasinda-sahasinda-nilufer-belediyesporu-31-27-maglup-etti-13.jpg

rize-belediyespor-hentbol-erkekler-super-ligin-15-haftasinda-sahasinda-nilufer-belediyesporu-31-27-maglup-etti-16.jpg

rize-belediyespor-hentbol-erkekler-super-ligin-15-haftasinda-sahasinda-nilufer-belediyesporu-31-27-maglup-etti-3.jpg

rize-belediyespor-hentbol-erkekler-super-ligin-15-haftasinda-sahasinda-nilufer-belediyesporu-31-27-maglup-etti-6.jpg

rize-belediyespor-hentbol-erkekler-super-ligin-15-haftasinda-sahasinda-nilufer-belediyesporu-31-27-maglup-etti-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum