Rize Belediyespor Spor Toto'ya Kaybetti

Rize Belediyespor Spor Toto'ya Kaybetti
Rize Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Lig'in 19. Haftasında sahasında Spor Toto’ya 31-29 yenildi.

Rize Yenişehir Spor Salonu'nda heyecan dolu bir karşılaşma gerçekleşti. İlk yarıyı 13-11 önde tamamlayan Spor Toto, ikinci yarıda da üstünlüğünü korudu ve mücadeleyi 31-29 galibiyetle tamamladı.

Rize Belediyespor'un gol makinesi Serkan Mehmet Kibar, bu maçta da 11 golle oynadı ve toplam gol sayısını 170'e yükseltti. Kibar, bu performansıyla Süper Lig'in en golcü oyuncusu unvanını da korumayı başardı.

Rize Belediyespor'un golcüsü Serkan Mehmet Kibar, bu maçta da yıldızlaştı. Kibar'ın attığı goller Rize Belediyespor'a galibiyeti getirmedi ancak Kibar bu performansıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Rize Belediyespor, 20. Haftada 8 Nisan’da Konya BBSK’ya konuk olacak.

SALON: Rize Yenişehir

HAKEMLER: Özdemir Kaan Çınar – Hasan Kılıç

RİZE BELEDİYESPOR : Serkan Mehmet Kibar 11, Muhammet Can Öksüzömer 1, Okan Bostan, Berat Yıldız 5, Eray Hekim 6, İbrahim Yekdağ Yılmaz 1, Emre Halcı, Murat Enç 4, Mümin Demirci, İbrahim Bircan 1, Emre Gümüştaş, Berke Lokumcu.

SPOR TOTO: Alperen Pektaş 4, Yaşar Erdem Ateş, Özgür Sarak 9, Kemal Özdemir, Efe Karapınar 1, Ozan Özeş, Uğur Erceylan, Mehmet Demirezen 1, Coşkun Göktepe, Ozan Erdoğan, Enes Gümüşok 5, Muhammed Sefa Öztürk, Burakcan Özdaş, Barış Buğday 7, Ahmet Furkan Civan, Mevlüt Kaan Günay 4.

2 Dakika Cezalıları: Berat Yıldız, Eray Hekim (Rize Belediyespor), Uğur Erceylan, Enes Gümüşok (Spor Toto)

Sarı Kart: Uğur Erceylan (Spor Toto)

rize-belediyespor-spor-totoya-kaybetti-2.jpg

rize-belediyespor-spor-totoya-kaybetti-3.jpg

rize-belediyespor-spor-totoya-kaybetti-6.jpg

rize-belediyespor-spor-totoya-kaybetti-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.