Rize Belediyespor U15 Bölge Şampiyonu Oldu

Rize Belediyespor U15 Bölge Şampiyonu Oldu
Rize Belediyespor U15 takımı, Kars ilinde düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda ilk turu geçerek bölge şampiyonu oldu.

2017-2018 Futbol Sezonu Rize U15 Ligi’ni namağlup tamamlayarak il şampiyonu olan Rize Belediyespor U15 ekibi, 18-20 Mayıs tarihleri arasında Kars’da düzenlenen 1. Kademe müsabakaları ilk maçında Iğdır Arasspor’u Mustafa Sinoğlu (2), Beytullah Kutlu, Muhammet Papaker, Bedirhan Şahsi ve Batuhan Albayrak’ın golleri ile 6-1 mağlup etti.

İkinci maçında Erzurum Yakutiyespor ile 0-0 berabere kalan U15 ekibi, üçüncü maçında Ağrı Hamurspor'u hükmen 3-0 mağlup etmiş sayıldı ve final maçı oynamaya hak kazandı. U15 ekibi final maçında grubunda golsüz berabere kaldığı Erzurum Yakutiyespor'u, Ali Albayrak, Sezgin Balcı, Koray Erten, Murat Altun ve Batuhan Albayrak’ın kaydettiği penaltı atışları sonucunda 5-3 yenerek grubunu şampiyon tamamladı.

Genel Kaptanlığını Aziz Topal’ın, teknik sorumlu baş antrenör Cengiz Uçak, antrenörlüğünü ise Kadir Cevahir ve Muhammet Akarsu’nun yürüttüğü Rize Belediyespor U15 ekibi, Türkiye’nin ilk 20 takımı arasında yer alarak önümüzdeki günlerde açıklanacak olan ilde Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Müsabakalarına katılacak.

rize-belediyespor-u15-bolge-sampiyonu-oldu-(11).jpg