Rize Belediyespor'dan Deniz Üstün Milli Takım'da!

Rize Belediyespor'dan Deniz Üstün Milli Takım'da!
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Şampiyonu olarak Kadınlar Süper Ligi'ne yükselen Rize Belediyespor'da Deniz Üstün, 3x3 U23 Kadın Milli Takımına seçildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 465 sayı ile geride bıraktığımız sezonun en fazla sayı üreten 7. ismi, Rize Belediyesi'nde ise Marie Elise Benson'un ardından takımın en skorer ismi olan Deniz Üstün, 3x3 U23 Kadın Milli Takımı kadrosuna seçildi.

30 Mayıs – 1 Haziran 2022 tarihleri arasında İsrail’de düzenlenecek Milletler Ligi karşılaşmalarının 3x3 U23 Kadın Milli Takımı kadrosu belli oldu. Rize Belediyespor Kadın Basketbol takımı oyuncularından Deniz Üstün, yapılan seçmelerde Milli Takıma seçildi.

3x3 U23 Milli Takım, Sevgi Tonguç (Bellona Kayseri Basketbol), Işılay Eğin (Botaş), Doğa Adıcan (Fenerbahçe Safiport), Sude Yılmaz (Galatasaray), Gökşen Fitik (OGM Ormanspor) ve Deniz Üstün (Rize Belediyesi)'nden oluştu.

Milli Takım, 26 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul’da kampa girerek çalışmalarına başlayacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum