Rize Belediyespor'dan Süper Lig Maçına Davet

Rize Belediyespor'dan Süper Lig Maçına Davet
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde evindeki ilk maçını Pazar günü Rize Yeni Şehir Spor Salonunda oynayacak olan Rize Belediyesi’nde Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, tüm sporseverleri maça davet etti.

Rize Belediyesi, ilk kez bir Rize ekibinin yer aldığı ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde evinde ilk maçını 16 Ekim Pazar günü saat 15.00'da Rize Yeni Şehir Spor Salonunda Bursa Uludağ BK ile oynayacak. Karşılaşmada bilet ücreti bulunmadığından sporseverler karşılaşmayı tribünlerden hiçbir ücret ödemeden izleyebilecek.

Süper Lig’deki ilk karşılaşmasında İstanbul deplasmanında az sayıda taraftarıyla Emlak Konut karşısına çıkan ve maça önde başlamasına rağmen parkeden mağlubiyetle ayrılan Rize Belediyesi, Bursa Uludağ BK ile sahasında oynayacağı ilk Süper Lig maçının hazırlıklarına başladı. Rize ekibi hafta sonu oynayacağı karşılaşmada geçtiğimiz yıl olduğu gibi taraftar desteğini de arkasında görmek ve karşılaşmaya güçlü bir taraftar desteği ile çıkmak istiyor.

Rize Belediyespor Kadın Basketbol takımı takım koçu Mehmet Kaputoğlu eşliğinde Rize Yeni Şehir Spor Salonunda Bursa Uludağ BK maçının hazırlarını sürdürürken Rize Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, kalan maçlarda kazanmak için mücadele edeceklerini dile getirerek taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Köroğlu açıklamasında; “Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de ilk maçımızı deplasmana giderek İstanbul’da az sayıda taraftar ile oynadık. Maça önde başlamamıza rağmen maalesef kazanan taraf karşı takım oldu. Sezonun ilk maçında eksiklerimizi görme fırsatı bulduk ve not aldık. Olan önceki maçta olmuştur dedik. Toparlandık ve önümüzdeki maçlara odaklandık. Takımımız Süper Lig’de yeni. Eski olan yönetim ve siz değerli taraftarlarımızdır. Önceki yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da bu zor yük altında taraftarımızın bize omuz vermesini bekliyoruz. Geçen yıl da ilk maçta yenilmiş ancak pes etmeden mücadele ederek şehrimizi en güzel şekilde temsil ederek Süper Lig’e çıkmış bir kulübüz. Hırs yaptık ve bu sezonda aynı hırsla yolumuza devam edeceğiz. Taraftarımızın da hırsımıza ortak olmasını bekliyoruz. Tüm taraftarımızın derdi Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı olsun. Başarmak dert edinmekten geçer. Kazanalım, kaybedelim ama birlikte olsun. Sloganımızı bu sezon ‘Var Bir Derdimiz’ olarak belirledik. ‘Var Bir Derdimiz’ diyelim. Sevinçte de hüzünde de birlik olsun ki kazanan Rize olsun. Bu vesileyle 16 Ekim Pazar günü saat 15.00’da kendi sahamızda Bursa Uludağ BK ile oynayacağımız maça tüm taraftarımızı Yeni Şehir Spor salonuna davet ediyorum” dedi.

mustafa-koroglu-rize-belediyesi-spor-kulubu-muduru.jpgrize-belediyesi-kadin-basketbol-takimi-1-003.jpgrize-belediyesi-kadin-basketbol-takimi-2-003.jpgrize-belediyesi-kadin-basketbol-takimi-6-002.jpgrize-belediyesi-kadin-basketbol-takimi-4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum