Rize Belediyesporlu Sporculara Teklif Yağıyor

Rize Belediyesporlu Sporculara Teklif Yağıyor
U-14 Karadeniz Bölge Şampiyonasında 2. olan Rize Belediyesporlu sporculara teklif yağıyor.

Sinop'ta düzenlenen U-14 Karadeniz Bölge Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında 2. olan Rize Belediyesporlu futbolculardan 3'ü Bursaspor altyapı ekibi tarafından 1 haftalık kampa davet edildi. 

Rize Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Köroğlu yaptığı açıklamada, U-14 Futbol takımının Sinop'ta düzenlenen bölge şampiyonasında 2. olarak göz doldurduğunu ifade ederek, Sinop'ta ortaya konulan futbolun spor otoriterlerince beğeni kazandığını söyledi.

Bursaspor, Beşiktaş ve Altınordu kulüplerinin scout ekipleri tarafından maçların titizlikle takip edildiğini kaydeden Köroğlu, 3 kulüpten de oyuncuları için teklifler aldıklarını ve Bursaspor'un resmi teklifte bulunarak, Berkaycan İpek, Doğukan Yılmaz ve İsmail Engin Tüfekçi'nin Bursa'da 06-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak antrenmanlara davet edildiklerini ifade etti.

3 oyuncularının da antrenmanlar sonucunda başarılı olmalarını arzuladıklarını sözlerine ekleyen Köroğlu, sporcuların gelişimine katkıları olan teknik direktörleri Cengiz Uçak ve Samet Papaker ile kulüpten desteklerini esirgemeyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a teşekkür etti. 

Öte yandan Rizespor kulübünün de 3 oyuncu için Rize Belediyespor'a sözlü teklifte bulunduğu öğrenildi.

image-20160609131006.jpeg